Nieuwe video: Ben Haenow / Kelly Clarkson – Second Hand Heart

De meest recente editie van X-factor is gewonnen door Ben Haenow, en zijn nieuwe single is een duet met Kelly Clarkson (oorspronkelijk natuurlijk ook de winnares van een talentenjacht, al zou je dat bijna vergeten). Het duet heet Second Hand Heart en de videoclip is nu te bekijken. 

Terwijl Ben een roadtrip door half Amerika aflegt, spendeert Kelly Clarkson het grootste gedeelte van haar dag met uit het raam staren. Ze kan ook niet veel meer, want inmiddels is de Amerikaanse zangeres weer hoogzwanger (vandaar dat ze alleen vanaf haar middel wordt gefilmd). Het is dus Ben die al het werk doet, en dat zal menig kijker vast kunnen waarderen. Want als een soort posterboy, met een kapsel dat in iedere situatie standhoudt, baant hij zich een weg naar de dame die op hem staat te wachten.

En de muziek? Lekker nummer hoor! Second Hand Heart heeft een country-randje (de videoclip is dan ook opgenomen in Nashville) en de stemmen van Ben en Kelly kleuren erg goed bij elkaar. Dit soort muziek had ik eigenlijk gehoopt tegen te komen op Kelly’s laatste plaat, maar dat viel even vies tegen. Hopelijk vindt ze door deze samenwerking nieuwe inspiratie.

Lees ook: Kelly Clarkson – Heartbeat Song

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>