Nieuwe muziek: Coldplay – Adventure Of A Lifetime

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het dan officieel: begin december komt Coldplay met een nieuwe plaat. Deze zal A Head Full Of Dreams gaan heten en de eerste single is Adventure Of A Lifetime. Beluister ‘m hieronder!

Zelf ben ik geen Coldplay-fan, maar ik kan het wel waarderen dat de band constant blijft zoeken naar een ander geluid. Ze blijven in ieder geval niet hetzelfde trucje uitvoeren. En als Adventure Of A Lifetime een voorbode is, zal de nieuwe plaat weer helemaal anders gaan klinken dan het in 2014 verschenen Ghost Stories.

Het is een vrolijke, funky track dat voor gestuwd door een elektrische gitaar-loop. Als je goed naar de achtergrondmuziek luistert hoor je daar nog veel meer (handgeklap, gejoel, getik tegen een koffiekopje?). Coldplay anno 2015 onder ‘rock’ labelen kan echt niet meer; dit heeft met rock niets meer te maken. Zodra de officiële videoclip verschijnt, kun je uiteraard nog een review verwachten!

Lees ook: Coldplay – Ink

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>