Nieuwe video: Kelly Clarkson – Piece By Piece

Het meest recente album van Kelly Clarkson behaalde de bovenste positie in de Billboard 200, maar presteerde globaal gezien toch wat ondermaats. De nieuwe single is het titelnummer, waarvan je de videoclip nu kunt bekijken.

Piece By Piece is een emotioneel nummer over het vertrouwen in mannen herstellen, na een enorm jeugdtrauma. In de videoclip worden er verschillende vrouwen geportretteerd met een dergelijk trauma, Kelly voorop. Want zoals we weten aan de hand van Because Of You heeft zij de scheiding van haar ouders al op jonge leeftijd moeten verwerken. Aan het einde zien we dat de vrouwen in kwestie nu zelf zwanger zijn. Ook zien we het dochtertje van Kelly. Het is een ontroerende plotwending in een verder simpele en vrij statische clip.

En de muziek? Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom de album-versie van Piece By Piece (hier te beluisteren) is aangepast. Om het geheel radiovriendelijker te maken wellicht. Maar de percussies gaven het nummer juist een aparte sfeer. Nu is het gewoon een zoveelste ballade, die je direct na het beluisteren eigenlijk alweer vergeten bent. Maar wellicht als je eigen ouders gescheiden zijn dat het meer met je doet.

Lees ook: Ben Haenow / Kelly Clarkson – Second Hand Heart

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>