Nieuwe video: Fifth Harmony / Ty Dolla $ign – Work from Home

Vorig jaar kwam Fifth Harmony met debuutalbum Reflection, met daarop onder meer hitsingle Worth It. Inmiddels hebben de dames een splinternieuw nummer, getiteld Work From Home. Van deze samenwerking met Ty Dolla $ign hebben ze vandaag de videoclip uitgebracht. 

Is Work From Home nu een knipoog naar clips als Satisfaction van Benny Benassi, of gaan de dames van Fifth Harmony volop mee in de verseksualisering van videoclips? Wat mij betreft nemen ze hun rol hier iets te serieus om het daadwerkelijk als satire te bestempelen. We zien Ally, Normani, Lauren, Camilla en Dinah op een bouwterrein, al wordt er niet écht hard gewerkt. Ze hebben het namelijk vooral druk met het uitchecken van het mannelijk schoon, dat geolied en gebronsd voorbij paradeert. Daarmee missen ze ook de boot voor een feministische inslag (“vrouwen kunnen ook heus mannenwerk”), dus ik denk dat we hier maar geen diepere laag achter moeten zoeken. Gewoon een clip vol mooie mensen.

En de muziek? Het nummer begint veelbelovend met een onheilspellende beat en zwoele teksten, maar eenmaal aangekomen bij het refrein blijkt dat … eigenlijk gewoon niet te bestaan. 40 x achter elkaar Work opdreunen noem ik namelijk geen refrein. Of hebben ze hun inspiratie bij Rihanna gehaald? Volgende keer hoop ik op een completere track in ieder geval.

Lees ook: Fifth Harmony / Kid Ink – Worth It

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Nieuwe video: Fifth Harmony / Ty Dolla $ign – Work from Home

 1. pauliene

  Waarom zou r een diepere laag zijn? Fifthharmony maakt gewoon oppervlakkige muziek, dus daar hoort een oppervlakkige clip bij. En over 5jr is deze groep totaal uit elkaar gerukt door mislukte soloprojecten

    /   Reply  / 
  1. pauliene stinkt

   Je kan normaal doen want ik denk niet dat zij zelf de video clip gemaakt hebben. Daar hebben ze producers voor he. Domme bitch. Zij zingen het alleen maar en doen wat er van ze gevraagd wordt.

     /   Reply  / 
 2. ikii

  sorry hoor maar het heette eerst work maar toen rihanna het uitbracht hebben ze het verandert en joh logisch he als ze in het refrein work zeggen als het liedje work from home heet he wat een stupidshitheadface zegggg

    /   Reply  / 
 3. Cjay

  lichaam verkopen omdat ze geen talent hebben , smerige thotties zijn het

    /   Reply  / 
 4. JeVader

  Oke ten eerste jullie kunnen Camila’s naam nog steeds niet schrijven ga dat eerst leren. Ten tweede dit is voor Cjay, ze verkopen hun lichaam niet ik weet niet of je naar hun interviews kijkt want ik denk dat je dat maar moet doen en wss ben je thuis gwn lekker aan het genieten smerige thottie die je zelf bent. En als laatste ze zijn ontzettend ver gekomen terwijl jullie hier blogs schrijven over hun XD.

    /   Reply  / 
 5. Vinn

  Heerlijk nummer & de clip mag er ook wezen! Geloof niet dat er een knipoog in zit aangezien ze wel vaker in clips sexy rond dansen maar dat hoort er nou eenmaal bij. Ziet er prima uit!

    /   Reply  / 
 6. MASH

  Wat mij opvalt is dat die ene met dat lange zwarte haar (geen idee hoe ze heet) vaak geen solostukje zingt/krijgt. Bij Worth It ook al niet. Verder viel me ook op dat ik half in slaap viel tijdens het beluisteren van het nummer en bekijken van de videoclip. Ciara deed dat destijds toch een heel stuk beter:
  https://www.youtube.com/watch?v=vD6qaYFVUng

    /   Reply  / 
 7. Little M

  Weet iemand waarom de blog niet meer geüpdatet wordt?

    /   Reply  / 
 8. MASH

  Jammer dat deze blog nu voor de 2e keer is overleden… En ook deze keer weer zonder enige uitleg aan de bezoekers. :(

    /   Reply  / 
 9. Little M

  @Mash misschienn heeft de auteur van deze blog iets ergs meegemaakt en zit hij in het ziekenhuis waardoor hij de blog niet meer kan updaten? Laten we hopen dat het niet erger is!

    /   Reply  / 
 10. MASH

  @Little M Dat zou kunnen ja. Maar dan zou ik wel een bericht verwachten van iemand van de redactie van Blog.nl dat wegens omstandigheden deze blog tijdelijk niet wordt geupdate ofzo.
  Maargoed, volgens mij is Arvid er weer. :)

    /   Reply  / 
 11. Little M

  @Mash Na de post van Justin Timberlake met zijn nieuwe videoclip is het ondertussen bijna al een maand geleden dat Arvid nog iets nieuws gepost heeft. Intussen ontdek ik nieuwe videoclips op YouTube :) jammer voor dit blog.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>