Nieuwe video: Demi Lovato – Stone Cold

De single Confident werd niet het gehoopte succes voor Demi Lovato en het gelijknamige album presteerde ook enigszins teleurstellend. Tijd voor een nieuwe single dus, en dat is de ballade Stone Cold. 

Demi heeft het zwaar in de video voor Stone Cold. Ze zingt over een ex-geliefde die inmiddels een nieuwe vriendin heeft, en ze wil daar tegenover vooral geen wrok koesteren. Maar dat blijkt in de praktijk toch een tikkeltje lastig. Want ze zingt dan wel ‘I’m Happy For You’, maar ze lijkt er toch nog niet helemáál overheen te zijn. Getuige de beelden van een schreeuwende Demi in een badkuip en op de punt van een (letterlijk ijskoude) berg. Ze werpt zichzelf nog net niet in het klif.

En de muziek? Stone Cold begint misschien klein, maar eindigt zo beslist niet. Demi gooit álle registers open. Zodoende bewijst ze over een zeer krachtige stem te beschikken, waarbij ik de laagte persoonlijk wel wat mooier vind dan de hoogte (tikje schel hier en daar). Stone Cold is vooral een nummer waarop je heerlijk mee kunt schreeuwen als je even weg wilt kwijnen in zelfmedelijden.

Lees ook: Demi Lovato – Confident

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>