Nieuwe video: Ne-Yo – Coming With You

Nog voordat zijn nieuwe album is verschenen heeft Ne-Yo al drie singles uitgebracht van ‘Non-Fiction’, dat over twee weken verkrijgbaar is. De vorige twee singles zijn ronduit geflopt, dus heeft Ne-Yo zijn hoop gevestigd op de derde single, ‘Coming With You’. De videoclip daarvan is nu te bekijken.

De videoclip. Terwijl dit toch al de derde videoclip in korte tijd is, lijkt er niet echt beknibbeld op beschikbaar budget. Het is een kleurrijke en flitsende dansvideo, grotendeels opgenomen rondom een verlaten pier. Ne-Yo en zijn harem zijn gekleed in opvallende stoffen – met hier en daar wat duidelijke product placement uiteraard – waardoor de choreografie van je scherm afspat. En de strak blauwe horizon doet je smachten naar de zomer (mij althans).

En de muziek? Ooit werd hij vergeleken met Prince en Michael Jackson, maar inmiddels is Ne-Yo toch wel afgezakt naar een bedenkelijk niveau. Hij kreunt dat ‘ie zo houdt van mooie dames en dat hij met zijn babygirl meegaat. Zo jammer, want Ne-Yo wist zich juist altijd te onderscheiden door deze oppervlakkigheid te mijden. Van dit soort liedjes hebben we er al veel te veel. Alle singles van Non-Fiction wijzen erop dat we dat album massaal links kunnen laten liggen.

Lees ook: Ne-Yo / Juice J – She Knows

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Ne-Yo – Coming With You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>