Nieuwe muziek: Jason Derulo – Want To Want Me

Jason Derulo heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een vaste waarde in de hitlijsten. Met zijn combinatie van pop, r&b en vrolijke samples maakt hij precies wat het mainstream publiek graag wil horen. Zijn nieuwe single ‘Want To Want Me’ wijkt niet van die formule af.

Het is een vrolijke popsingle, met duidelijke Usher- en Michael Jackson-invloeden. Ik moet zeggen dat dit weer een pak beter klinkt dan zijn laatste wapenfeit – het op de lachspieren werkende Wiggle. Hij laat hier weer eens horen dat hij ook vocaal best wel wat in huis heeft. Want to Want Me is de eerste single van een nog te volgen gloednieuw album en staat nu alweer op het punt de internationale charts te bestormen. Goed bezig hoor, die Jason!

Lees ook: Jason Derulo / Snoop Dogg – Wiggle

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>