Videoclip: de nieuwste joggingjeans van CoolCat

Videoclip: de nieuwe ‘we run the streets’ collectie van CoolCat

De nieuwste YouTube video van CoolCat al gezien? In deze nieuwe videocampagne lanceert de tienerkledingwinkel een nieuwe collectie kleding. Goed neergezet. Een minifilm, goed afgestemd op het medium YouTube. Een video die je niet op televisie tijdens de normale reclamebreaks kunt laten zien. Maar juist een video die leuk genoeg is om op te zoeken op YouTube. (Ik vind deze twee zinnen een beetje gek, maar misschien is dit super relevant voor de lezers van de site?)

Benieuwd? Bekijk hier de video:

https://www.youtube.com/embed/Ca1HoSZ4lkQ
In deze video lanceert CoolCat de nieuwe collectie: WE RUN THE STREETS. Een collectie voor tieners en kids, die er graag fashionable uit willen zien. CoolCat is één van de grootste tienerkledingwinkels van Nederland, met meer dan 130 winkels in de Benelux en Frankrijk. Het kenmerkende product van deze nieuwe collectie is de joggingjeans, een baggy slim fit broek. Een jeans die eruit ziet als een normale spijkerbroek, maar aanvoelt als een joggingbroek. Er dus leuk en fashionable uitzien, terwijl je je toch heel comfi voelt. Kortom: see denim, feel sweats! Daarnaast bestaat de collectie uit stoere t-shirts, jasjes en truien die goed passen bij de joggingjeans. Doordat de joggingjeans aanvoelt als een joggingbroek, kun je je er goed in bewegen. Handig als je graag sportief bezig bent. Zoals skaten, freerunning, dansen en longboarden. De joggingjeans is in veel verschillende modellen verkrijgbaar.

De WE RUN THE STREETS collection is de nieuwste collectie die CoolCat heeft gelanceerd. De joggingjeans en andere producten uit deze nieuwe collectie zijn nu te kopen in alle Coolcat winkels en online via de webshop: www.coolcat.nl/nl/werunthestreets.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer