Nieuwe video: Naughty Boy / Beyoncé / Arrow Benjamin – Runnin’ (Lose It All)

runnin

Voor zijn nieuwe single is de Britse producer Naughty Boy de studio ingedoken met Arrow Benjamin en niemand minder dan Beyoncé. Het resultaat – Runnin’ (Lose It All) – is de voorloper van zijn tweede soloplaat. 

Soms moet je niet precíes willen weten hoe een videoclip tot stand is gekomen, omdat het een deel van de magie kan wegnemen. Maar bij Runnin’ (Lose It All) is alles daadwerkelijk zo gefilmd als je te zien krijgt. De waanzinnige beelden tonen twee geliefden die een choreografie uitvoeren op de bodem van een oceaan.

Je vraagt je misschien af hoe het komt dat de man en de vrouw hun adem zo lang in kunnen houden, maar het gaat hier om Alice Modolo en Guillaume Néry, die beiden records op hun naam hebben staan op het gebied van freediving. Uiteraard waren er ook verschillende duikploegen aanwezig, mocht er iets misgaan. Het levert een fascinerend schouwspel op en één van de meest bijzondere videoclips van het jaar!

En de muziek? Liefhebbers van Beyoncé zullen verrukt zijn, want de soulvolle stem van de zangeres krijgt volop de ruimte. Runnin’ (Lose It All) is een powerballad die zich langzaam ontvouwt tot een dansbaar, maar melancholisch liedje. Naughty Boy combineert op de voor hem bekende manier verschillende elementen uit de pop-, dance- en housemuziek.

Lees ook: Naughty Boy / Emeli Sandé – Lifted

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Naughty Boy / Beyoncé / Arrow Benjamin – Runnin’ (Lose It All)

  1. Vinn

    Waarom wordt er niet meer gepost hier? Meghan Trainor heeft een nieuwe clip Me Too en Jennifer Lopez heeft zo ongeveer de beste clip van 2016 gemaakt met Aint Your mama

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>