Nieuwe video: Ellie Goulding – Something In The Way You Move

elliegoulding

Ellie Goulding heeft de volgende single van haar album Delirium gekozen, Something In The Way You Move. De videoclip daarvan is nu te bekijken. 

Omdat Ellie momenteel op tour is heeft ze waarschijnlijk geen tijd om een fatsoenlijke clip op te nemen, dus worden we afgescheept met een tourvideo. Niet erg als je al een aantal mooie clips hebt afgeleverd, maar dat is hier niet het geval. Van haar nieuwe album heeft alleen On My Mind de volledige clip-behandeling gekregen (Army bestond ook al uit backstage-footage, maar had een iets creatievere invalshoek). Jammer, want er valt met een goede video zóveel meer uit een nummer te halen.

En de muziek? Ook niet Ellie’s beste nummer hoor. Het bombastische geluid van Love Me Like You Do en Army heeft hier plaatsgemaakt voor meer generieke pop. Something In The Way You Move klinkt als een nummer waarbij Ellie toevallig de vocalen voor haar rekening neemt, maar eigenlijk had ook een ander popmeisje ermee aan de haal kunnen gaan. Ze is misschien toch meer op haar plaats in de indie/electro-hoek.

Lees ook: Ellie Goulding – Army

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>