Nieuwe video: Rihanna / Drake – Work

rihanna

Voor de leadsingle van haar album ANTI heeft Rihanna niet één, maar twee videoclips uitgebracht. De eerste is van de hand van Director X, de tweede van Tim Erem.

De twee videoclips zitten achter elkaar geplakt, zodat je het nummer twee keer in zijn geheel voorbij hoort komen. De clip van Director X is één van de saaiste die ik ooit van Rihanna heb gezien. Er wordt gedanst in een club, wat jointjes gedraaid en that’s it. Allemaal heel broeierig en zwoel hoor, maar iets meer creativiteit mogen we toch wel verwachten met de budgetten die Rihanna heeft. Wellicht dat daarom ook de tweede clip er maar achter is geplakt. Maar ook daarin gebeurt weinig. Rihanna en Drake dansen en sjansen wat om elkaar heen in paars neon-licht. Drake voert hetzelfde trucje uit als in de Hotline Bling-clip. Work work work work work work. Zelfs als hier één clip van was gemaakt was ‘ie nog saai geweest, laat staan twee.

En de muziek? Ik vind het nog steeds een vreselijk nummer en absoluut niet leadsingle-waardig, maar nadat ik ANTI in zijn geheel heb beluisterd snap ik wel waarom Rihanna voor Work heeft gekozen. Er staan namelijk verder helemáál geen radiovriendelijke nummers op. Rihanna verkent juist de wat complexere genres en dat is best interessant. Er staan zeker een paar goede nummers op, maar Work klinkt als een jengelende demo.

Lees ook: Rihanna – Bitch Better Have My Money 

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Rihanna / Drake – Work

  1. Sdb

    KISS IT BETTER IS ZOVEEEEEELE BETER!

      /   Reply  / 
  2. MASH

    Ik dacht dat FourFiveSeconds de leadsingle was en dit dus de 3e single. Maar blijkbaar heeft ze daar dus niet voor gekozen. Vind dit nummer net zo saai als de vorige ‘losse’ singles. En de clip is nog saaier. Jammer…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>