Nieuwe video: The Lumineers – Ophelia

lumineers

The Lumineers zijn terug met een nieuwe single, Ophelia, dat de voorlopig is van een gloednieuwe plaat én een nieuwe tour. De bijbehorende videoclip is geregisseerd door Isaac Ravishankara, die ook de video voor Stubborn Love maakte. 

In de clip zien we voornamelijk Lumineers-frontman Wesley Schultz, wiens gedachten tijdens een optreden afdwalen naar de buitenwereld. Daar voert hij een choreografie uit in de regen, springend van plas naar plas. Het ziet er een beetje onbeholpen uit, maar is wel enorm aandoenlijk. En terwijl het juist een behoorlijk impulsieve choreo lijkt, is de melodie van het nummer er duidelijk in verwerkt. Een clip die je ongetwijfeld even doet glimlachen.

En de muziek? Een schattig pianoriedeltje en een makkelijk mee te neuriën refrein, maar misschien had ik als leadsingle toch iets meer verwacht. Misschien klinkt het toch iets te vlak, terwijl de melodie vergelijkingen heeft met Little Lion Man van Mumford & Sons. Afijn, Ophelia is in ieder geval enorm radiovriendelijk en het sing-a-long-gehalte is onmiskenbaar hoog.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>