Nieuwe video: Santogold – Creator


Je kunt tegenwoordig de televisie niet aanzetten zonder te struikelen over die horrorvideo in bizarre kleuren van L.E.S. Artistes. Je zou denken dat Santogold als geen ander de kracht van een opvallende videoclip begrijpt. Maar helaas, de video die ze voor Creator heeft verzonnen is allesbehalve opvallend.

Met twee danseressen en een DJ staat ze in een lege garage en zingt dit nummer. Ik kan er ook niet meer van maken. Het is wat het is: een hele straightforward performance video. Er zijn verder geen verrassingen of onverwachte wendingen en aan alle chagrijnige gezichten te zien had ook niemand zin om er meer werk van te maken.

Edit: Zo, dat was snel. Blijkbaar is dit toch niet de nieuwe videoclip. Creator stond oorspronkelijk gepland als eerste single, maar Santogold was zo ontevreden over deze video dat ze het hele project heeft geschrapt en meteen aan de clip voor L.E.S. Artistes begon. Die Santogold begrijpt ook als geen ander de kracht van een opvallende videoclip! Het enige nieuwe hieraan is nu dat de geschrapte video vorige week voor het eerst op het internet verscheen.

En de muziek?

Dan maar hopen dat de muziek sterk genoeg is om op eigen benen te staan. Creator klinkt lang niet zo commercieel verantwoord als L.E.S. Artistes, maar ondertussen! Terwijl het luchtalarm op de achtergrond steeds verder uit de bocht vliegt blijft Santogold onverstoorbaar doorzingen en maakt een overrompelend goede track waar zelfs M.I.A. jaloers op zou zijn.

Zie ook:
- Nieuwe video: Santogold – L.E.S. Artistes

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Santogold – Creator

  1. Rick

    Santogold’s nieuwe single word Lights Out.
    Het is gefilmd in Juni en komt begin Augustus uit.

      /   Reply  / 
  2. Wesley

    Dit is absoluut niet de “echte” video voor Creator. Dit is namelijk opgenomen ter promotie voor op MTV. Santogold was namelijk Artists of the week op MTV toen haar album uitkwam.

    http://www.youtube.com/watch?v=1JtmeXL8-iI&eurl=http://blog.radiomilwaukee.org/2008/07/07/video-santogold-creator/
    Hier is wel een link voor een behind the scenes video voor de echte Creator video en dat ziet er toch stukken beter uit. Hopelijk krijgen we deze video ooit nog eens te zien.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: Santigold – Girls | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>