Nieuwe video: Cascada – Because The Night


Lichtelijk deprimerende videoclip waarin Barbie en Ken… pardon, ik bedoel Natalie Horler en een één of ander mannelijk fotomodel met het acteertalent van een paspop, net doen alsof ze elkaar missen. De vreselijke dramatiek van een succesvolle zangeres die geen tijd meer heeft voor haar vriendje. Maar gelukkig blijkt Ken een bijzonder iniatiefrijk vriendje. Op eigen houtje vliegt hij zijn liefje achterna zodat ze samen een nacht kunnen doorbrengen in Natalie's hotelkamer.

Niet per se een slecht idee voor een videoclip, alleen ziet alles er zo goedkoop en slecht-geacteerd uit dat ieder spoortje sympathie voor de personages al na een paar seconden is weggesmolten.

Next!

En de muziek?

Ik hoorde dat Jan Wayne belde, hij wil zijn liedje terug. Natuurlijk staat het iedere artiest vrij om zijn eigen coverversie op te nemen (het origineel is overigens van Patti Smith en Bruce Springsteen), maar één goedkope Eurohouse-versie lijkt me wel genoeg.

Zie ook:
- Nieuwe video: Cascada – What Do You Want From Me
- Nieuwe video: Cascada – Last Christmas
- Nieuwe video: Cascada – What Hurts The Most

Met dank aan Kevin voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Cascada – Because The Night

  1. Female81

    Stompzinnig, onorigineel gedreun zonder enige subtiliteit. Blijkbaar kan het nog erger dan de versie van Jan Wayne. Next!

      /   Reply  / 
  2. JP

    dit liedje stond ook op dat album volgensmij :P

    Iedereen kan het liedje meteen meezingen…
    Maar voor de rest niet zoveel origineels he :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>