Nieuwe video: Koda Kumi/Fergie – That Ain’t Cool


That Ain't Cool is een typisch voorbeeld van een video waar de regisseur waarschijnlijk van plan was de songtekst te verfilmen met een leuk verhaaltje, maar halverwege de weg kwijtraakte/geen zin meer had/zijn budget had opgemaakt. Wat we dan overhouden? Een video in een parkeergarage (omdat Fergie daar voortdurend over zingt) en veel bewakingsmonitoren (omdat ze specifiek zingt: somebody saw you in the parkinglot).

Verdere restanten van de verhaallijn zijn er niet meer. Het meest opmerkelijke aan de uiteindelijke videoclip is verrassend genoeg nog Fergie zelf. Nooit geweten dat die Black Eyed Peas zangeres zo lenig was! Als een waar slangenmens wringt ze haar lichaam (gelegen op het controlepaneel van de bewakingsmonitor) in allerlei bochten waar mijn ruggengraat het absoluut niet mee eens zou zijn.

En de muziek?

Het staat er toch echt, aan het begin van de video: KODA KUMI featuring FERGIE. Als in: Koda Kumi brengt een nieuwe single uit en Fergie speelt een gastrolletje. Maar terwijl het producersteam bezig was dit nummer klaar te stomen voor een Westerse release drong de verschrikkelijke waarheid plotseling tot iedereen door: Koda kan voor geen meter Engels zingen! In alle haast werd Fergie's aandeel 'een beetje' vergroot, en dat pakt gelukkig goed uit. Koda's enige overgebleven couplet is nu niets meer dan een klein smetje op een verder redelijk geslaagde Fergie-single. Niets waar ik echt warm of koud van wordt, maar drie degelijke minuten popmuziek. Geinig tussendoortje.

Met dank aan iat voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Koda Kumi/Fergie – That Ain’t Cool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>