Nieuwe video: Basshunter – All I Ever Wanted


Van de nerd die op zijn slaapkamer Warcraft III zat te spelen tot een hippe DJ die mag draaien op Ibiza. Basshunter is er flink op vooruit gegaan in de tijd tussen de originele clip en deze Engelstalige remake van DotA.

De camera volgt een groep mooie jonge vakantievierders die uiteindelijk terechtkomen op Basshunter's dansvloer. Maar niet voordat iedereen elkaar heeft natgespoten bij het zwembad. Want zo hoort dat op Ibiza.

Ach ja, en verder het gebruikelijke verhaal: meisje wordt verliefd op jongen, jongen staat te smoezelen met een ander meisje, meisje wordt boos, jongen legt uit dat er niks aan de hand was omdat hij gewoon een gesprek voerde met de zus van zijn vriend. Het is niet bepaald Shakespeare, maar het is in ieder geval 'iets' interessanter dan alleen maar een anoniem waterpistoolgevecht.

En de muziek?

Ja Basshunter, en wat ga je nu doen? Allebei je hits zijn vertaald naar het Engels, als je nóg een single wilt uitbrengen zul je nu echt nieuw materiaal moeten schrijven. Gelukkig voor hem klinkt alle Basshunter-muziek alsof het in een half uurtje in elkaar is gegooid met Fruityloops. Op een regenachtige zondagmiddag heeft hij zo weer een nieuw album geschreven.

Zie ook:
- BassHunter – DotA met ondertitels
- Nieuwe video: Basshunter – Now You're Gone

Met dank aan Rick voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Basshunter – All I Ever Wanted

  1. PINHEAD

    Dit is echt slecht heey

      /   Reply  / 
  2. Anne.

    Wanneer houd die stomme vent nou eens op met zijn uitgemolken deuntje.
    Stom lied.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: Basshunter - I Miss You | Videoclips

  4. Pingback: Nieuwe video: Basshunter – Saturday | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>