Nieuwe video: Sharam/Daniel Bedingfield – The One


Kunt u zich het einde van de film Minority Report nog herinneren? Ik ook niet. Voor zo'n interessant uitgangspunt was dat een behoorlijk oppervlakkige actiefilm om snel weer te vergeten. Maar Tom Cruise met die handschoen, dat beeld is bij veel mensen wél blijven hangen.

Voor dat handjevol gelukkige mensen die Minority Report nooit gezien hebben: Tom Cruise staat voor een groot computerscherm en kan de informatie en foto's bewerken met zijn handen. 'Dat is de toekomst!' riepen veel mensen toen ze Tom bezig zagen. En zowaar: wetenschappers zijn inderdaad bezig om the minority report glove in het echt na te maken. Een knap staaltje life imitates art.

Ook Sharam is een fan van de handschoen. In deze videoclip gebruikt een jonge vrouw een soortgelijk scherm om de gasten van Hotel d'Amour te bespioneren. Een sjieke Franse naam voor wat uiteindelijk neerkomt op een ordinair bordeel. Mannen kunnen, willen en laten er al hun stiekeme fantasiën werkelijkheid worden. De piloot die het doet met zijn stewardess. De privé detective waar alle vrouwen spontaan voor in katzwijm vallen. Ja, zelfs mannen die zich graag verkleden als knuffelbeesten kunnen terecht in Hotel d' Amour.

En de muziek?

Voor wat waarschijnlijk bedoeld was als een opwindende video werd ik tijdens het bekijken van The One vooral overvallen door een groot gevoel van eenzaamheid. Al die mensen die dromen over andere levens en daar bovenop ook nooit de liefde gevonden hebben. Geen clip om vrolijk van te worden. Al kan mijn depressieve bui ook veroorzaakt zijn door die vreselijke muziek op de achtergrond. Wie zat er in hemelsnaam te wachten op een herkansing voor dit glibberige Sky Radio nummer? Hooguit een leuk opstapje voor de comeback van de veelgeplaagde Daniel.

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Sharam/Daniel Bedingfield – The One

  1. David

    Ik vind hem wel beter dan het origineel :P Ik kende hem al een tijd maar wist niet dat er ook een clip voor kwam. Sharam is wel een meester, vooral Get Wild is heerlijk (zomerhitje). Dat ie die niet uitbrengt :S Maar ik vin het een hele prestatie dat ie van het stomme origineel dit er nog uit weet te persen.

      /   Reply  / 
  2. Kid

    Minority Report eindigt toch met een hutje op de hei? Zoiets staat me bij. En dat terwijl ik die film echt heel lang geleden voor het laatst heb gezien.

    Maar goed. (A)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>