Nieuwe video: Milk Inc. – Forever


Zou de symboliek van een filmstrook om iets voor eeuwig vast te leggen vandaag de dag nog steeds overkomen? Ik betwijfel het een beetje. Mijn buurjongetje bekijkt mij ook altijd alsof ik praat over U.F.O.'s en marsmannetjes als ik het heb over een fotorolletje. Ja, celluloid voelt al behoorlijk dood in dit digitale tijdperk. Misschien had Milk Inc. deze track beter forever.wmv kunnen noemen om de boodschap over te brengen.

Maar goed, een korte uitleg later (zo werden films vroeger gemaakt, op smalle transparante strookjes) begrijpt zelfs mijn buurjongetje wat er aan de hand is. Door een gordijn van filmstroken te maken heeft Milk Inc. zich als het ware omrind met herinneringen. Het ziet er een beetje goedkoop uit maar voila, het idee is duidelijk.

Niet dat de video daar verder iets intelligents mee doet. Het maken van dat gordijn was voor Milk Inc. wel weer 'high concept' genoeg. De rest van de video mocht gewoon worden opgevuld met wat eenvoudige danspasjes. Net zoals alle andere Milk Inc. videos eigenlijk. Jammer, maar we kunnen in ieder geval zeggen dat er hier een halfslachtige poging is gedaan om heel voorzichtig iets interessants te proberen.

En de muziek?

Niet te geloven dat dit gezelschap al meer dan tien jaar (met succes!) heeft kunnen bestaan met dit soort liedjes. Nee ik vind het helemaal niets. Stompzinnige boem boem tsjk ritmes en kinderlijk eenvoudige refreintjes. Mijn muziek is het niet.

Onze dank gaat uit naar Jane voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Milk Inc. – Forever

  1. Jornehh

    Idd, vroeger hadden ze leukere liedjes.
    Volgens mij gaan ze niet meer lang succes hebben :)

      /   Reply  / 
  2. JP

    Ik hoorde dit lied al een tijd terug.
    En toen vond ik het WAARDELOOS!

      /   Reply  / 
  3. Lea

    Toen ik het voor het eerst op Tmf had gezien d8 ik dat het 1 van hun oudere nummers was.Pas na een paar keer gezien te hebben, besefte ik dat het een nieuwe was.Al hun liedjes lijken gewoon op elkaar,ze doen geen bal voor nieuwe, fatsoenlijke muziek te maken en toch maar scoren.Het enige wat ik ooit goed vond wat ze hebben uitgebr8, was “I Dont Care”.

      /   Reply  / 
  4. Jordi

    Geweldige vid!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>