Nieuwe video: Antigone – More Man Than Man


Dit hier is Antigone's allereerste videoclip. We hebben er alle begrip voor dat More Man Than Man er nog niet meteen zo gelikt uitziet als de nieuwe Madonna of Kanye West, maar wat hier voorbij komt is wel heel erg goedkoop.

Het is zangeres Antigone voor een achtergrond van saaie computergraphics. Tegenwoordig zijn computers in staat om bijna alles weer te geven wat een ontwerper maar kan verzinnen, maar Antigone besloot genoegen te nemen met een paar simpele discolichten.

Aanhangers van die hele 'less is more' gedachtenleer gaan hier waarschijnlijk van uit hun dak en op een bepaalde minimalistische manier is het misschien wel okee, maar ik heb in al mijn jaren als internetgebruiker zelfs gratis spelletjes gezien (gemaakt door hobbyisten!) die er interessanter uitzagen dan dit.

En de muziek?

Roisin Murphy opgepast: hier komt Antigone. More Man Than Man is een springerig popliedje van het type waar Overpowered ook al mee volstond. Net zo goed geschikt voor de hitlijst als voor de dansvloer kan het nooit lang duren voordat dit een flinke hit wordt. Hopen dat er dan ook budget vrijkomt voor een nieuwe clip.

Met dank aan Tim Kraaijvanger voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Antigone – More Man Than Man

  1. Koeno

    Ja die nieuwe disco scene is wel helemaal hip dankzij Madonna’s confessions. Eerst Roisin nu Antigone en ik heb ook al gehoord dat Sophie Ellis Bextor een nummer van Roisin heeft gecovered. Maar toch mag het er wel zijn vind ik.

      /   Reply  / 
  2. Tim Kraaijvanger

    Bedankt voor het plaatsen. Inderdaad, het lijkt een beetje op de muziek op Overpowered. Toch vind ik Roisin nog altijd vele malen beter dan Antigone, maar goed, het album moet nog komen.
    Die cover van ‘Off & On’ door Sophie-Ellis Bextor is trouwens te slecht voor woorden. Roisin’s oorspronkelijke versie is een stuk beter.

      /   Reply  / 
  3. Joost

    Amy, Lisa en Shelly – Zet ‘m op

    recensie waard? ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>