Nieuwe video: Axwell/Bob Sinclar/Ron Carroll – What A Wonderful World


Vrije liefde, bloemen in je haar, vrede op aarde en maak liefde, geen oorlog. Jawel, Axwell, Bob Sinclar en Ron Carroll zijn dan misschien veertig jaar te laat met hun positieve boodschap, voor de videoclip nemen ze ons gewoon mee terug naar de sixties waar een paar hippies vrolijk ronddartelen in een grasveld.

Hippies en elektronische beats, dat lijkt misschien geen combinatie die meteen voor de hand ligt, maar vooral dankzij de warme stem van Ron Caroll (imagine a world that is full of nothing but love…etc. etc.) voelt het toch verrassend vanzelfsprekend. De hippies zien eruit als het soort mensen dat zo'n track best zou kunnen waarderen, zelfs als ze geen aanstalten maken om erop te dansen.

Het heeft natuurlijk ook een tijdloze uitstraling: al die mooie jonge mensen die nog niet weten dat ze later oud worden. Luierend, lachend zoenend en vrijend in een grasveld. Als Bob, Ron & Axwell een zonnige zorgeloze videoclip wilden maken dan is ze dat met deze clip grandioos gelukt. Zelfs wij werden er vrolijk van!

En de muziek?

Erg Lekker nummer, het duurt alleen veel te kort. De gedeeltes waarin Ron Caroll zingt klinken ook heus wel aardig, maar ze zijn duidelijk bedoeld als opwarmertje voor de instrumentale gedeeltes waarin je hoopt dat de track volledig losgaat. Dat doet hij ook wel, een beetje, maar net als je er rond de 1:15 helemaal in begint te komen trekt Ron zijn mond alweer open en is de hypnotische trance meteen verbroken. Wij eisen een langere edit! Van minimaal tien minuten!

Met dank aan MASIS voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Axwell/Bob Sinclar/Ron Carroll – What A Wonderful World

  1. JP

    dit lied hoorde ik ook op die nieuwe dance smash xD

    ik had een beetje het gevoel dat ik in zo’n Gospelkerk zat whaha

      /   Reply  / 
  2. JP

    en ik sluit me volledig aan dat Ron Carroll iets verbreekt ofzo.

    Ik vind het gewoon irritant XD

      /   Reply  / 
  3. Shampadam

    Ik sluit me volledig aan bij JP. Die gozer heeft me daar een irritante stem joh.

      /   Reply  / 
  4. valentijn

    niet ouwe hoeren gwn een lkkr nummer !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>