Nieuwe video: Lasgo – Out Of My Mind


Out Of My Mind is de eerste videoclip van Lasgo met nieuwe zangeres Jelle van Dael, en is dan ook opgezet als een soort kennismakingsclipje voor het grote publiek. In minstens twintig verschillende outfits wordt ze gehesen zodat we meteen alle mogelijke gezichten van Jelle kunnen bewonderen.

Jelle de kickboxer, Jelle die geil aan de microfoon likt, Jelle de muziekliefhebster (grote koptelefoon!), Jelle als onschuldige prinses, Jelle als hippie met bloemen in haar haar, Jelle als keurige madame en misschien nog wel het meest veelzeggend: Jelle in een Barbie-verpakking.

Begrijp ons niet verkeerd, Out Of My Mind is best een aardige clip, maar persoonlijk zouden wij een nieuwe zangeres (die toch al is gevonden via een talentenjacht op tv, niet best voor de credibility van een muzikant) liever meteen een eigen smoel geven. 'Dit is onze nieuwe zangeres en als jullie haar niet leuk vinden hebben jullie pech!' Dan hadden Lasgo en Jelle pas echt ons respect verdiend. In vergelijking voelt deze video meer als: 'Dit is onze nieuwe zangeres, vind haar leuk alsjeblieft. Alsjeblieft? Please?'

En de muziek?

Tja en dan is er ook nog de muziek. Jarenlang maakte deze act simpele dance liedjes die ongemerkt het ene oor in huppelden en het andere weer uit, vreselijk oninteressant eigenlijk, tot in 2005 opeens All Night Long werd uitgebracht. Totaal onverwacht een geweldige song van Lasgo. Zo goed zelfs, dat we ook hun andere singles anders begonnen te beluisteren. Hadden we iets over het hoofd gezien? Was het mogelijk dat we ons al die tijd hadden vergist? Maakte Lasgo stiekem tóch kwaliteitsmuziek? Nu met de release van dit nummer (misschien wel hun saaiste single tot nu toe) kunnen we definitief vaststellen dat All Night Long echt maar een toevalstreffer was. Op de dansvloer zal dit nummer vast nog wel 'iets doen', maar als single en videoclip mag het nog niet eens in de schaduw staan van dat nummer.

Met dank aan sofie voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Lasgo – Out Of My Mind

  1. PINHEAD

    Wat is er met de oude zangeres gebeurd?
    Die stem van haar lijkt er wel op zeg!

      /   Reply  / 
  2. JP

    De oude zangeres wilde fulltime MOEDER WORDEN en is gestopt

    Nu heeft Jelle meegedaan aan “Lets go Lasgo” en was de winnaares :D

      /   Reply  / 
  3. Ivan

    Oke, dit nummer, en clip vind ik dus echt niks aan. Jammer dat de oude zangeres weg is..

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: Lasgo - Gone | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>