Nieuwe video: Anderson – Trevor * On The Dancefloorr


Er is iets vreemds aan Trevor, maar wat? Is het zijn knaloranje trainingspak? Komt het door de manier waarop hij met zijn ogen dicht over straat danst? Heeft het iets te maken met zijn gigantische tweedehands spatwaterdichte walkman? Of is het toch dat lichtelijk kalende hoofd wat hem die typische 'oudere jongere' uitstraling geeft?

Ik weet het niet, ik weet het niet. Je hebt het gevoel dat Trevor er zonder al die dingen nog steeds een beetje raar uit zou zien. Er klopt iets niet aan die jongen, maar het is moeilijk om precies aan te wijzen waar hij je zintuigen kietelt. Misschien komt Anderson's omschrijving in de songtekst als 'not exactly stereotype' nog het dichtst in de buurt.

Hoe dan ook, zo'n Trevor is natuurlijk wel de ideale hoofdrolspeler voor een vreemde maar vermakelijke videoclip. De regisseur hoefde hem alleen maar te volgen tijdens zijn dagelijkse wandeling en het resultaat is automatisch niet saai. Het einde voelt een beetje vreemd (nadat het eindelijk leek alsof hij gelijkgestemdn had gevonden wordt Trevor beroofd van zijn walkman), maar hij lijkt er zelf niet ongelukkig onder. Eigenaardige man, die Trevor.

En de muziek?

Lekker nummer trouwens. Van die warme nostalgische jaren 80 synthesizers, met van die drummachines die een funky discobeat proberen te spelen maar een beetje blijven haperen. En dan een een zanger die er met zijn breekbare stem wanhopig een echt liedje van probeert te maken. Het lijkt wel een beetje op The Notwist maar dan dansbaarder, wie is die Anderson eigenlijk? Een paar minuten research leert ons dat hij gewoon uit Nederland komt en dat hij mijn broer twee maanden geleden een gratis CD heeft opgestuurd. Dat is niet eerlijk! Ik wil ook een gratis Anderson-CD!

Met dank aan Lianna voor de tip.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe video: Anderson – Trevor * On The Dancefloorr

  1. JP

    Die blonde’s haar is trouwens spuuglelijk samen met die superneppe bruine(oranje) huid.

    Ik vind dat ze veel meer hadden kunnen doen o.O in ieder geval wat meer erin kunnen steken.
    Zo wordt het natuurlijk nooit wat met Girlicious.

    (ik gok)
    Beeld : * 1/2
    Geluid: ** 1/4

      /   Reply  / 
  2. Lianne

    Ik luister er nu al een paar dagen de hele dag naar :’)

      /   Reply  / 
  3. Anne.

    Geweldig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>