Gloednieuwe video: Christina Aguilera – Hurt


Ugh. Waar te beginnen? Laat ik eerst maar eens benadrukken dat ik Christina's recente stijlwisseling wel erg interessant vond. Het bluesy jaren '20 sfeertje uit de vorige video was wat mij betreft erg geslaagd. De setting van deze nieuwe video is ook best boeiend. Een ouderwets circus uit ongeveer diezelfde periode. Het levert een paar mooie nostalgische plaatjes op. Alleen die verhaallijn…
Christina Aguilera mist haar vader, daar gaat Hurt ook over en Floria Sigismondi beeldt dat uit op blijkbaar de enige manier die Amerikaanse regisseurs kennen. Door haar met vochtige ogen te laten kijken naar een voorwerp (in dit geval een ketting) dat ze als klein meisje van haar vader heeft gekregen. Het is van een holle sentimentaliteit waar zelfs de schrijvers van Goede Tijden Slechte Tijden nog voor terug zouden deinzen. Kunnen zulke emoties nou echt niet op een _iets_ subtielere manieren in beeld gebracht worden?

Het is ook tandenknarsen geblazen op het moment in de video dat Christina het telegram overhandigd krijgt dat haar vader is overleden. Hand op de borst, voorzichtig instorten op een stoel, geschokt omhoog kijken met een zit-mijn-make-up-nog-wel-goed gezicht. Man man man, zelden zo'n slechte actrice aan het werk gezien. De beelden van het circus zijn de moeite waard, de acteerprestaties en typisch Amerikaanse verhaallijn verpesten alles.

En de muziek?

Kan niemand Christina verbieden om ooit nog een ballad op te nemen? Ik zal nooit een fan worden, maar met haar krachtige stem luisteren de up-tempo nummers die ze op single uitbrengt meestal nog best lekker weg. Laten we zeggen goedgemaakte popmuziek. Maar die galmende stem tijdens de ballads… vreselijk. Het klinkt nooit oprecht of gemeend, eerder vermoeiend en als een zangeres die vooral wil bewijzen hoe goed ze wel niet kan zingen. Die langgerekte uithalen (niet: "Would you tell me I was wrong? maar Would you tell me I was wrooooooo-oh-oh-oh-oh-ôôôôôôông?) gaan werkelijk door merg en been. Moet dat nou?

Ik hou mijn hart vast voor de komende weken en maanden. Ik vrees dat Hurt regelrecht Beautiful achterna gaat en dat we voorlopig nog niet van dit nummer af zijn.

- Gloednieuwe video: P. Diddy feat. Christina Aguilera – Tell Me

facebook share facebook share

87 Reacties // Reageer

87 thoughts on “Gloednieuwe video: Christina Aguilera – Hurt

  1. nina

    man man man! loop toch niet zo te zieken man…maak jij maar eens een clip..

      /   Reply  / 
  2. denise

    je mening geven over dingen mag, dan hoef je het zelf nog niet eens beter te kunnen ofzo

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Ik vind het een prachtige clip!

    En morgen ga ik de single kopen :D

      /   Reply  / 
  4. erik

    “man man man! loop toch niet zo te zieken man…maak jij maar eens een clip..”

    Dat vind ik altijd een flauw argument. Het wordt ook alleen maar gebruikt als iemand iets negatiefs te vertellen heeft. Iedereen mag een bepaalde video mooi vinden, maar zodra je het wat minder geweldig vindt heb je blijkbaar eerst een opleiding nodig om dat te kunnen beoordelen.

    Naar mijn mening is het prima mogelijk om ergens een mening over te hebben zonder het eerst zelf gedaan te hebben. Videoclips worden zelfs gemaakt voor mensen zoals jij en ik, het grote publiek. Dus kunnen we ook zelf beoordelen of we het wat vinden.

      /   Reply  / 
  5. Iris

    Jeetje, wat een gezeur!!
    als je er bij voorbaat al van uitgaat dat dit een act is sorry maar dan denk ik echt wat mankeert jou..
    Het is een liedje gezongen uit het hart
    misschien dat het jou niet raakt, kan je best zeggen, maar niet op die manier van jou..het raakt mij wel, prachtig nummer, keep it up, Christina!!

      /   Reply  / 
  6. Iris

    Ik vind ook zeker dat je je mening mag geven Erik, maar jij beweert dat Christina liegt in wat ze zingt en hoe ze haar videoclip opneemt..en ik vind het raar dat je daar vanuit gaat

      /   Reply  / 
  7. nina

    jah en ik zeg niet dat je je mening niet mag geven, omdat het negatief is,, het gaat erom HOE je het zegt, je kunt best iets niet leuk vinden, en dan mag je dat ook zeggen, maar dit is wel openbaar he, en om nou te zeggen “Kan niemand Christina verbieden om ooit nog een ballad op te nemen?” dat vind ik nou een beetje(!) overdreven.

      /   Reply  / 
  8. erik

    “Ik vind ook zeker dat je je mening mag geven Erik, maar jij beweert dat Christina liegt in wat ze zingt en hoe ze haar videoclip opneemt..en ik vind het raar dat je daar vanuit gaat”

    Het verhaal van de clip is verzonnen door de regisseur, de tekst van het nummer is geschreven door Linda Perry… is het dan echt zo’n rare gedachtengang van mij? Als ze het echt oprecht wilden filmen hadden ze er niet zo’n circus (letterlijk!) omheen hoeven bouwen. Ik kan me simpelweg niet voorstellen dat ze temidden van al die olifanten en trapezes in gedachten nog steeds oprecht met de tekst van het nummer bezig was.

    Laat ik het anders zeggen. Ik denk dat de emotionele lading van het nummer (ook al vind ik het persoonlijk niet mooi) verpest wordt door zo’n bedachte videoclip. Nu wordt je teveel afgeleid door haar slechte acteerprestaties (is geen schande, acteren is een vak. Je kunt niet van iedere artiest verwachten dat ze er goed in zijn). Voor een minder serieus liedje was het misschien een aardige clip geweest, maar deze combinatie vloekt met elkaar.

      /   Reply  / 
  9. Richard

    Ik kan me ook grootschalig irriteren aan die uithalen van haar. Maar goed, zo zingt ze, dat is haar stijl. Soms is het best leuk om zo’n uithaal te horen maar vaak doet het me denken aan R&B muziek zoals van Beyoncé of iets dergelijks. Daar ben ik dus ook beslist geen fan van :) .

    Zoals ik wel vaker heb met artiesten vind ik ze in het begin leuker dan wanneer ze zich gaan ontwikkelen en vanalles gaan uitproberen. Mazzel voor hun dat het er als zoete koek ingaat, zoals in het geval van Christina. Tis wel een lekker ding trouwens, maar wat minder make-up maakt haar wel mooier. Meestal is het andersom, dus dat is wel apart.

      /   Reply  / 
  10. Labber

    Ik vind het een prachtig nr heb de cd ook helemaal tof :D

      /   Reply  / 
  11. .

    Kijk dan gewoon niet naar die clip en LUISTER! Daar gaat ‘t toch om?
    Dan kan je horen dat ze het wel uit haar hart zingt..
    En dat is ook wel logisch als je kijkt naar haar verleden.

      /   Reply  / 
  12. .

    Ps. Ik ga naar haar concert:)

      /   Reply  / 
  13. .

    En inderdaad je mag er een mening over hebben, maar dan mogen wij ook een mening over jouw mening hebben8-|

      /   Reply  / 
  14. mlis

    nou niemand ken ontkennen dat dit gewoon een geweldig nummer is :) en er is niks mis met haar stem of de video clib ^^

      /   Reply  / 
  15. nina

    jah ze acteert ook niet als de beste..maar daarmee is ze ook niet bekend geworden..

      /   Reply  / 
  16. Judith

    Jaa indderdaad je moet niet zo zeuren! ik moest de eeste keer al bijna huilen toen ik het hoorde ze zingt het uit haar hart het ik echt zo’n mooi nummer!
    come on Christina go on with your songs!

      /   Reply  / 
  17. denise

    dan ben jij gewoon sentimenteel >_>

      /   Reply  / 
  18. Judith

    nou jij ben gewoon zielig!! ;) HAHAAa

      /   Reply  / 
  19. denise

    dankje :)

      /   Reply  / 
  20. Jeroen Roovers

    Zoals jullie allemaal blijkbaar niet weten, had Christina niet bepaald een goede band met haar biologische vader (I’m OK van het album Stripped). Misschien dat haar acteerprestaties daarom niet zo goed of geloofwaardig zijn. Ik ben het hier overigens niet mee eens, maar het zou wel eens een hoop kunnen verklaren…

      /   Reply  / 
  21. Lisa

    Wat maakt het ook uit ?!
    Ze zingt en ik voel in ieder geval dat ze het zingt met gevoel.. Wat maakt het uit of ze het wel/niet heeft meegemaakt. Dat verklaart helemaal niks. ‘t is maar een clip het gaat uiteindelyk om het liedje zelf ..

      /   Reply  / 
  22. Desiree

    als zangeres hoor je zowieso ook goed te kunnen zingen toch? nou dat kan ze.. en het gaat niet om de clip.. da’s mijn mening..

      /   Reply  / 
  23. remkje

    Erik wil je even van iris en nina het ip-adres checken?
    Ik heb zo’n idee dat dat hetzelfde persoon is… aan hun manier van praten en elkaars zinnen afmaken…

    En ik ben het eens met erik!
    Als je de clip goed vind is iedereen het met je eens maar als je de clip niet mooi vind wordt je meteen helemaal afgezeikt!
    Mensen mensen het is maar een CLIP!
    Gewoon zeggen: Daar ben ik het niet mee eens.
    kan maar gewoon diegene afbekken is laf.
    Waarom laf?
    Recht in hun gezicht durf je het niet te zeggen.
    Op de pc durft iedereen veel meer.

      /   Reply  / 
  24. roosie

    mening mag je uiteraard geven, maar je kan alles over dit nummer zeggen. maar mooi is het zeker. dat Chris een groot deel heeft herschreven was alleen maar goed, omdat het anders te persoonlijk voor Linda zou worden
    en trouwens, die uithaal van ‘wrong’ volgens mij is chris niet de enige die zo iets doet in haar nummers. en dat maakt het nummer alleen maar mooier, anders blijft het opervlakig. en Chris is inderdaad geen actrice, maar om zo’n clip te maken, moet je ook geen actrice zijn maar vooral jezelf laten zien. maar dat is mijn mening

      /   Reply  / 
  25. nina

    “Erik wil je even van iris en nina het ip-adres checken?”
    als we toch zo simpel bezig zijn en pietje precies.. iris ken ik niet en ik gebruik nooit hoofdletters ..en toevallig praat iris anders als mij….en wie maakt zich nou druk om simpele dingen he?!?!?!?!
    jezus.
    en iedereen mag zijn mening geven en het gaat er niet om wat erik zegt, maar HOE hij het zegt…als je goed leest haal je dat er ergens uit…
    en trouwens hij bekt christina toch ook af??
    moet ie het niet raar vinden als hij daar kritiek op krijgt..dit is nou eenmaal openbaar, kun je kritiek verwachten he??

      /   Reply  / 
  26. erik

    “die uithaal van ‘wrong’ volgens mij is chris niet de enige die zo iets doet in haar nummers.”

    Nee dat klopt. Ik heb er ook een hekel aan bij andere zangeressen (mariah carrey is er bijvoorbeeld groot mee geworden). Maar Mariah doet het hele albums lang.

    Christina heeft tenminste ook nog uptempo liedjes waarin ze laat horen dat ze ook zonder die uithalen kan zingen. Juist daarom valt het me altijd zo op dat ze het in de ballads wel doet.

    “Chris is inderdaad geen actrice, maar om zo’n clip te maken, moet je ook geen actrice zijn maar vooral jezelf laten zien. maar dat is mijn mening”

    Maar Christina werkt toch helemaal niet in het circus? Ik snap niet hoe je deze clip ‘jezelf laten zien’ kunt noemen. Hád ze maar wat meer van zichzelf laten zien, daar was de clip een stuk beter van geworden. Gewoon één camera met christina ervoor die staat te zingen en verder niks. Zodat je kunt zien dat ze echt geraakt wordt door wat ze zingt. Dat was veel interessanter geweest.

    Anouk heeft dat een keer gedaan volgens mij, en het allerberoemdste voorbeeld is natuurlijk Sinnaed O’Connor. Erg indringende video waarin ze je recht aan blijft kijken terwijl ze haar tekst zingt, en er op een gegeven moment een echte traan over haar wang loopt. Dát is pas jezelf laten zien. :-o

    “en trouwens hij bekt christina toch ook af??
    moet ie het niet raar vinden als hij daar kritiek op krijgt..dit is nou eenmaal openbaar, kun je kritiek verwachten he??”

    Ik heb ook geen moeite met kritiek. Jullie mogen het gerust met me oneens zijn. En het zijn niet dezelfde personen remkje. :) Ik denk gewoon allebei christina-fans die het heel erg met elkaar eens zijn.

      /   Reply  / 
  27. nina

    dat is nou het leuke he…ik ben niet eens fan van christina..;)

      /   Reply  / 
  28. Lisa

    Nou ik vind het ook een geweldig nummer hoor. Ik bedoel jezus hoe moeilijk kun je doen om een CLIP ? zo slecht acteert ze niet, en hoezo zou je bang zijn dat het lang een nummer 1 wordt. Dat heeft dan toch wel iets met hoe ze zingt te maken. Lijkt me .. Maarja dat is myn mening ik vind het gwwoon een geweldig liedje!

      /   Reply  / 
  29. my

    eCht een prachtiG nummer! Ik vind al dat gezeur over de clip nergens op slaan…Als Christina haar vader mist, heeft ze het recht dat te zeggen! En niet dat iemand er dan over gaat zeiken, die geen verstand van missen heeft!

      /   Reply  / 
  30. Irene

    Noujááá…
    wat een gezeur over die clip!
    ik vind die clip juist heel mooi!
    en het liedje trouwens ook…
    het is maar een CLIP de wereld vergaat niet!
    en die clip heeft ook helemaal NIETS met amerikanen te maken!
    Christina mist haar vader gewoon!
    heb jij welleens een clip gemaatk?! :O

      /   Reply  / 
  31. Irene

    en ojah,, haar zangkwaliteiten?
    G E W E L D I G

    jij kunt niet zo zingen! xP

      /   Reply  / 
  32. SinnardoCode

    Ik vind het nummer hartstikke mooi, ze heeft ook een hele mooie stem en als ze die, zoals jij zegt Erik, ‘showt’ vind ik dat prettig om naar te luisteren.

      /   Reply  / 
  33. Kiki

    Ik vind het en zeer gevoeling liedjuuh!!

    Gewoon het is mooi en al,

    ik vind de clip zelf ook heel mooi , ik moest bijna huilen!

    maar ja ik ben zelf wel ne beetje gevoelig :p

      /   Reply  / 
  34. remkje

    “Noujááá…
    wat een gezeur over die clip!
    ik vind die clip juist heel mooi!
    en het liedje trouwens ook…
    het is maar een CLIP de wereld vergaat niet!
    en die clip heeft ook helemaal NIETS met amerikanen te maken!
    Christina mist haar vader gewoon!
    heb jij welleens een clip gemaatk?! :O”

    Natuurlijk weer gezeik omdat we dit gewoon niet bij haar stem vinden passen.
    Jij zal wel gaan zeiken als Erik hier een Nirvana clip plaatst, “wat een dom liedje!”
    Accepteer elkaars mening nou eens!
    Ik vind Cristina prachtig zingen maar gewoon niet bij dit liedje, en erik ook.
    Dus doe meteen niet zo boos ;)

      /   Reply  / 
  35. Leentje

    Weet je wat ik wel grappig vind (na alles uitgebreid gelezen te hebben) hoe kunnen jullie in Gods naam voelen wat zij voelt (of andere zangers of zangeressen)? Hoe kun je in Gods naam weten of ze het meent of niet. Misschien acteert ze wel dat ze het niet meent of juist wel. Hoe kun je nou ZIEN of iets gemeend is of niet, iedereen heeft zo zijn eigen uitdrukkingen!! De 1 kan huilen en de andere kan niet eens 1 traan laten!! So get over it…

      /   Reply  / 
  36. erik

    “Misschien acteert ze wel dat ze het niet meent of juist wel.”

    Whoa! :p

    Dat is een diepzinnige gedachte. Of de tekst al dan niet veel betekenis voor haar heeft kan ik inderdaad niet over oordelen, maar ik blijf erbij dat de clip waarschijnlijk wel oprecht bedoeld was, maar daar gewoon niet in geslaagd is.

      /   Reply  / 
  37. Judith

    MENSUHH dit is bedoelt om je mening te geven niet om elkaar af te katten of te chatten!!!

      /   Reply  / 
  38. nina

    jah we geven toch onze mening daar hoort katten nou eenmaal bij af en toe;)

      /   Reply  / 
  39. Elise

    Goed, dan mijn ongebreidelde mening: ik vind het een prattig liedje die me keer op keer vol laat schieten. Misschien ben ik te sentimenteel wat dat betreft, maar de video heeft daar zeker aan meegewerkt. Juist de overdreven reacties van Chris werken goed in de vintage video-clip. Bjoe-tie-foel!

    Ik vond het wel grappig wat je zei Erik, dat ze maar geen ballads meer op moest nemen. Ik vind juist dat ze haar stem verdoet aan die R&B rubbish. In ballads als deze laat ze juist de kracht van haar stem zien.

    Maar goed, meningen verschillen, en laat de meningen van anderen je er niet van weerhouden om nog eens een keer een kritische recensie te schrijven Erik!

      /   Reply  / 
  40. maureentjeuh

    dit is een keizalig lieke

      /   Reply  / 
  41. erik

    “en laat de meningen van anderen je er niet van weerhouden om nog eens een keer een kritische recensie te schrijven Erik!”

    Dankjewel! :) Dat zal ik ook zeker niet doen hoor.

      /   Reply  / 
  42. remkje

    You can’t stop rock and roll, but you can”t stop erik roggeveen eather :P

      /   Reply  / 
  43. Leentje

    Wie weet heb je wel helemaal gelijk Erik ;-)
    Maar hoe dan ook, ik vind het liedje zeg maar zelf wel erg mooi, zeg maar, snap je? :P hahaha Maar goed daar zijn nog steeds de meningen over verschild (t?) geloof ik…

      /   Reply  / 
  44. dominique

    liedje : perfect !!!! recht uit der hart dus daar mag je niks over zegge …

    maar die clip kom op als je dit mooi en passelijk vind is er toch egt iets nie goed in je beven kamer want het ziet er gewoon niet uit …. ze kan gewoon niet doen alsof ze het zo erg vind .. egt niet .. het is gewoon slecht en OVERDREVEN dramatich

    maar voor de rets ben ik wel een groote fan .. mjaa jammer van die clip iedreen heb wel ens een dip !

      /   Reply  / 
  45. Sandra

    Ik vind het liedje persoonlijk heel erg mooi, maar dat is vooral door mijn thuissituatie. Ik kan me indenken hoe Christina zich voelt. Ze heeft een dijk van een stem, vind ik, maar dat is voor iedereen persoonlijk. Ik denk zelf dat ze het ‘letterlijke circus’ erom heen in de clip heeft gedaan zodat het voor haar zelf niet te persoonlijk wordt. Misschien als een soort ‘zelfbescherming’, zeg maar. Ik kan dat wel begrijpen, ik vind het ook heel knap dat ze zo openlijk over haar privéleven durft te zingen. En nogmaal: smaken verschillen nu eenmaal, daar is niets aan te doen…

      /   Reply  / 
  46. Niels

    Ken maar weinig nummers die kunnen tippen aan Hurt, en ook de clip is super.

    Ken ook maar weinig mensen die zo weinig verstand van muziek hebben als Erik R, en er dan ook nog zo’n zielige recensie over schrijven.

      /   Reply  / 
  47. Princess

    Damnet
    Mensen hebben egt geen smaaak
    wrm hele tijd commentaar geven?
    heb je geen leven ofzo
    Je moet niet met je ogen luisteren naarmuziek
    maar met je oren
    en k vind dat t een prachtig nmmr is
    en als Je zelf geen vader hbt dan begrijp je zulke shit wel

      /   Reply  / 
  48. Katrien

    Gaat door merg en been, de muziek is schitterend, de tekst ook eigenlijk :p maar de clip… Daar heb ik eerlijk gezegd wat mijn twijfels bij. Ik vond het liedje mooier zonder naar de clip te kijken. Het mag uniek zijn maar het is iets té à la Christina… Ik zou zeggen, doe zo voort met zingen en zo mag je nog hopen nummers maken maar de clips mogen iets authentieker worden! Kiss Kiss From Katrien xxx

      /   Reply  / 
  49. Marieke

    Whahaha! Doe maar alsof je er verstand van hebt! Maar je hoort dat er in dit nummer gevoel zit. En dat maakt het mooi. En die clip..tja, ik kreeg er tranen van in mijn ogen.. Je mening geven mag, maar dit nummer verdient het niet om zo te worden afgekraakt!

      /   Reply  / 
  50. anoniem

    ik vind het vervelend dat iedereen zo zeurt
    over de recties want op een forum kan je je mening kwijt en daar mag je best op reageren maar het is omzin om altijd boos te worden als je het ergens niet mee eens bent

      /   Reply  / 
  51. remkje

    “Gaat door merg en been, de muziek is schitterend, de tekst ook eigenlijk :p maar de clip… Daar heb ik eerlijk gezegd wat mijn twijfels bij. Ik vond het liedje mooier zonder naar de clip te kijken. Het mag uniek zijn maar het is iets té à la Christina… Ik zou zeggen, doe zo voort met zingen en zo mag je nog hopen nummers maken maar de clips mogen iets authentieker worden! Kiss Kiss From Katrien xxx”

    We mogen jou wel feliciteren!
    Jij bent haast de enige hier die gewoon RUSTIG zegt in tegenstelling tot MARIEKE,NINA,IRIS,JUDITH en IRENE.
    Jullie namen staan hier groot omdat jullie niet normaal jullie mening konden geven… jullie werden boos op erik omdat hij ZIJN mening gaf.
    Katrien echt waar dit klinkt oudbollig maar jij bent echt een van de enige hier van diegene die dit lied wél mooi vind, die dat een beetje normaal zegt.
    Mensen… een mening mag je hebben en die mag je ook prijsgeven…
    The van Goch is vorig jaar *of 2 jaar terug zoiets* vermoord om zijn mening.
    Jullie schelden erik uit om zijn mening.
    Als jullie dat zo bij iedereen die een mening heeft waar je het niet mee eens bent, doet dan kwetsen jullie veel mensen.
    Nogmaals, gefeliciteert Katrien omdat jij een beetje NORMAAL je mening kon geven ;)
    Als hetgene in dit best boze bericht is dus ook niet tegen jou bedoelt :)

      /   Reply  / 
  52. mick

    ik vind het wel een vette clip maar altijt als ik een luek lietje hoorde en daarna de clip zag vond ik het lietje echt nix meer aan maar ik vind dat christina echt goed kan zingen en vette clips maakt ik ga er 2 dezember namelijk heen met mijn vrindin zij vond haar eerst een (….) wat je wel meer hoord maar nu vind ze het ook regek komt door mij en daar ok gaar ze ook mee 2 dezember allen vind ik het heel heel heel heel erg jammer dat ze gaat stoppen volgens mij komd dar door jordan maar ja daar hebben we t maar niet ovet maar ik ga zeker genieten zaterdag avond groed van een goede van van christina

      /   Reply  / 
  53. Sandra

    Ja dit is nu eenmaal een forum, dat betekent dat iedereen zijn mening mag geven, of je het nu met die mening eens bent of niet.
    Theo van Gogh is hier idd een goed voorbeeld van: het niet respecteren van elkaars mening.
    Eric, ik zou zeggen: ga zo door.
    Je mening over dit liedje deel ik niet, maar dat betekent niet dat ik je meteen niet mag.
    Ik heb meer meningen van je gelezen en ik vind dat je dat heel professioneel doet!
    Daar kunnen mensen nog wat van leren….

      /   Reply  / 
  54. Petra

    Als er nummers van Christina zijn die prachtig zijn dan zijn het haar ballads wel. Ik heb persoonlijk niet veel met ballads en ga liever voor uptempo nummers maar voor Christina maak ik een uitzondering. Ik vind het wel een verschrikkelijk mens. Ze komt zo over alsof ze zichzelf zo prachtig mooi vind terwijl ze naar mijn mening er al jaren verschrikkelijk uitziet. Alleen in de tijd van haar eerste CD zag ze er leuk uit. Maar goed daar gaat het niet om. Ik vind dit een prachtig nummer. Echt een nummer die je alleen op je kamer keihard mee kan bleren met de tranen in je ogen. Nee die meid mag nog wel een paar van deze prachtige ballads zingen. Beter dan Ain’t no other man, wat ik een verschrikkelijk nummer vind.

      /   Reply  / 
  55. tony

    kerel ik weet niet waar je last van hebt maar t is gewoon een supergoed nummer, enne dat ze bewijzen wil dat ze goed kan zingen…spuit je oren uit!!!
    DAT KAN ZE OOK!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  56. else

    haajj
    icK WIl ff zeggen, dat het gewoon zo iss,
    dr kan niemaand langs heen,:
    christina kan goed zingeen, en ditt liedjj
    iis super.
    nd dan nog een vraagjj:
    heeft iemand bladmuziek van dit liedje? (christina aguilera-hurt)
    mail het dannaar mijj, pleaasse!! ([email protected])

    kusjj

      /   Reply  / 
  57. Hannah

    Echt een PRACHTIG nummer! En de clip is ook mega mooi! Christina , doe zo voort! Enja , als er iemand de bladmuziek heeft, naar mij mag je die ook sturen (a) , ([email protected]) thx
    x Hannah

      /   Reply  / 
  58. Hanne Bosman

    wat moe je doen als je met iemand ruzie hebt en toch die persoon geen pijn of niet uit je leven wil en haar toch wel graag hebt? en je ouders die met haar(leerkracht) gaan praten en zij jou ook gekwetst heeft en wat moe ik nu doen? en haar nummer is prachtig !!!!!!!

      /   Reply  / 
  59. erik

    Ik weet niet of dit de goede site is voor dat soort advies Hanne. Ik heb meer verstand van videoclips en niet echt van zulke problemen. :)

    Het hangt er heel erg vanaf wat er precies tussen jullie gebeurd is maar meestal is de enige oplossing toch om het met die persoon zelf uit te praten. Misschien gewoon tegen haar zeggen wat je hier geschreven hebt en vertellen dat je haar niet kwijt wilt.

      /   Reply  / 
  60. thom

    wat bedoel je met blad muziek?? xD srry bn dom:P

      /   Reply  / 
  61. Martijn

    Wat een kansloze recensie van een kansloos figuur die de ene stijl nog niet van de andere kan onderscheiden. Waarschijnlijk weet je de Teletubbies nog niet te onderscheiden van horror dus waarom moet jij in godsnaam een mening hebben en deze ventileren over bewegend beeld? Ik zou het bij recensies over potgrond houden. Waarschijnlijk heb je daar meer kaas van gegeten of erger je in ieder geval minder mensen met je allerbelabberste, niet onderbouwde mening.
    Succes met een volgende carriere, gezien deze geen lang leven beschoren lijkt. Jammer, maar goed, we kunnen ook niet allemaal een zinvolle mening hebben.

      /   Reply  / 
  62. Willem

    Ik vind de vorige spreker minstens zo kansloos als zijn betoog over de recensist. Hopelijk houdt hij spoedig op met het recenseren van recensies.

      /   Reply  / 
  63. Gabber

    “Ik vind de vorige spreker minstens zo kansloos als zijn betoog over de recensist. Hopelijk houdt hij spoedig op met het recenseren van recensies.”

    Prachtig gezegd *applausje*

      /   Reply  / 
  64. erik

    Vreemd genoeg zijn reacties 61 en 62 geschreven door dezelfde persoon (of in ieder geval vanaf dezelfde computer met hetzelfde IP-adres). Ik moest er wel erg om lachen. ;)

      /   Reply  / 
  65. denise

    mwahaha gemeen zeg ;) diegene heeft dubbele persoonlijkheden ;)

      /   Reply  / 
  66. remkje

    Wahaha :p
    Dat meen je niet! xD
    AHum.. *kuch*.
    Grappenmakers… KANSLOOS zijn ze ;)

      /   Reply  / 
  67. Yasmine

    Ik ben het niet met je eens, ik vind het een heel mooi nummer, die clip neem ik dan maar voor lief :)
    Ja, de clip vind ik niet geweldig, maar als een artiest een nummer zingt hoeft het toch niet persé echt gebeurd te zijn?
    Maar goed dit is mijn mening, jij hebt de jouwe…

      /   Reply  / 
  68. josie

    kvinet het leuk liedje, je moet het maar eens zelf inzingen of zo’n clip maken. dan zal ik de eerste zijn om je af te kraken…

      /   Reply  / 
  69. Yasmine

    Christina is hier de zangeres josie, en hij geeft kritiek, daar hoeft hij het zelf nog niet voor te kunnen…

      /   Reply  / 
  70. nina

    “Jij bent haast de enige hier die gewoon RUSTIG zegt in tegenstelling tot MARIEKE,NINA,IRIS,JUDITH en IRENE.”

    eerlijk waar..je zou jezelf eens moeten LEZEN man..

      /   Reply  / 
  71. gizmo

    tjonge jonge wat een zeik liedje

      /   Reply  / 
  72. jeroen

    Vond clip zèèèèèè`r slecht wat een pokke clip voor zo`n prachtig nummer

    Waarom niet gewoon akoestisch, piano en viool…..daar leent dit nummer zich prima voor..Werkelijk prachtige tekst.

    Jammer christana – puntje

      /   Reply  / 
  73. Rick

    Dit is nou waar muziek om draait. Het moet je raken door merg en been en je moet verscheurd worden door emotie.
    Ondanks dat ik niet zoiets mee heb gemaakt als Linda Perry, raakt dit nummer mij in het diepst van mijn hart.
    Christina Aguilera is 1 van de beste zangeressen van de wereld allertijden en Hurt is een van de beste nummers die ik ooit heb gehoord!
    Haar uithalen en krachtige stem moeten wel je smaak zijn, maar ook als dit niet zo is denk dat het onmogelijk is dat Hurt je niet raakt.
    Wist Sharon van X-Factor jou misschien wel te bekoren met haar versie van Hurt, Erik?

      /   Reply  / 
  74. erik

    “Wist Sharon van X-Factor jou misschien wel te bekoren met haar versie van Hurt, Erik?”

    Dat kijk ik eigenlijk niet…

    zal eens kijken of het op youtube te vinden is.

      /   Reply  / 
  75. Rick

    Je kunt m ook gewoon op http://www.xfactor.nl bekijken, als hij daar niet staat.

      /   Reply  / 
  76. Monique

    Als kind verloor ik mijn vader door zelfdoding.
    Hurt geeft woorden aan de vragen, de schuldgevoelens, de pijn en het verdriet, dat ik sindsdien met me meedraag. Toch is het ook een troost vanwege het besef dat ik niet alleen ben met dit soort gevoelens.
    Als je dit kunt betekenen voor een ander met je songs, dan denk ik dat je heel veel bereikt hebt.
    Degenen die dit liedje als sentimenteel gedoe afkeuren, mogen zich gelukkig prijzen in de wetenschap dat ze niet hoeven worstelen met dit soort gevoelens.
    Tegen degenen die wel weten hoe dit voelt, zou ik willen zeggen: laat hurt toe en vergeef.

      /   Reply  / 
  77. buh

    MaMMIIAA , wat ben jij een verwent nest seg , wat keur jij wel goed ?? met je kritiek op hier en daar zal je nooit een geliefde mens worden !!! en hoe ze acteert , ?? ze is 1 van de besten jaa, probeer jij maar eens te acteren !

      /   Reply  / 
  78. Meisii

    Heejj,, ik vind het een ontzettend mooi liedje. Het is ook echt moeilijk om haar stem na te doen als je anderen hoort zingen bij Idols, xfactor of whatever (misgien dat sharon in de buurt kwam??) maar door die mooie uithalen wordn de liedjes speciaal en vaak mooier voor de meeste mensen. anders vind ik het weer zo typisch en onorigineel, want alles wat je kan moet je laten blijkn.
    over het clipje vind ik het niet eens zó slecht. misgien was het wel haar bedoeling dat het zo overdrefn was,, met dat hand op de borst en zo. wie weet. maar als ik kijk naar een paar oudere clipjes is ze er wel een beetje op vooruit gegaan als je kijkt naar hoe ze zich gedraagt. in dirty bijv. deed ze heel tja.. DIRTY. en dat heeft ze helemaal niet nodig! ze zingt onwijs mooi en natuurlijk vinden een paar van niet. (het is ook nooit zo dat iedereen het zelfde eten lekker vind) maar ze heeft die sexistische dingen wat britney spears ook doet niet nodig. dan vind ik echt dat ze haar clipjes verpest. daarom denk ik juist dat ze op haar clipjes voor uit gaat maar soms kan het wel wat beter.
    kussies

      /   Reply  / 
  79. Meisii

    srryy, maar nog vraagje. hier wordt gezegt dat het jaren 20 stijl is en bij candyman jaren 50. maar het is tog niet zo lang geleden dat deze stijl in was? die trl presentator had het er ook over dat het van haar generatie was of zoiets. dus zou iemand me misgien kunnen vertelln wat het eignlijk is? zou ik graag willn weten :D
    dank je wel.
    kussies again.

      /   Reply  / 
  80. Debby

    Tjah.. ik kom ook even mijn mening geven. Ik ben het toch met Erik eens. Ik kan me nog herrineren dat ene presentator van Qmusic op de radio zei nadat het nummer van “Hurt” was afgelopen, dat ze net zo lang doorgaat op het einde om een nóg langere uithaal te maken als Beyoncé. Dat klopt! Het nummer is op zich wel mooi, ik ben geen fan van haar. Maar het is wel irri op momenten dát ze juist die uithalen maakt. Ik snap die clip ook niet echt, maarja zal wel aan mij liggen. Ik snap dat hele gedoe om dat nummer niet. En dat circus, best belachelijk eigenlijk. En is die laatste traan wel gemeend in die clip?? Ik twijfel nog steeds. Maarja, tegenwoordig doen ze van alles om een betere reputatie te krijgen en hoog te komen staan. I.i.g, ze doet maar lekker waar ze zin in heeft, maar dit is nu eenmaal mijn mening, net zoals die van Erik!

      /   Reply  / 
  81. Debby

    @ Meisii: Zoals je wel weet, is Christina helemaal into twenty’s en fifty’s. Het is niet zo dat ze maar aan één jaartal blijft hangen; Candyman is bijv jaren 50 en deze stijl van Hurt is weer jaren 20. Ik denk dat ze van iedere clip die wss nog uitkomt, weer een andere stijl aanneemt. Wie weet word de volgende clip wel jaren 30 of 40. Je ziet het aan haar looks en de clips. Persoonlijk vond ik de “dirty-tijd” wat interessanter en gewaagder. Maarja, ieder z’n meug;-)

      /   Reply  / 
  82. Debby

    @ Buh: dat vind ik nou zo zielig. “ze is 1 van de besten jaa, probeer jij maar eens te acteren !” Iemand geeft een mening over een nummer+clip, en meteen word er gezegd “probeer jij maar eens te acteren”. Net zoals ik op een andere blog mijn mening gaf over een nummer van Beyoncé. Meteen word er gezegd: “dit is toch mooi? Ga anders even langs de dokter” of ” probeer zelf dan eens te zingen”. Dat slaat gewoon nergens op hoor!! Niet iedereen hoeft van dezelfde muziek te houden. Zal wat zijn zeg… *uhum* Laat ieders mening gewoon voor zich! Schelden ze hier dan ofzo? Dan had je wél een reden om boos of whatever te worden. Jeez, some people… *schud hoofd*

      /   Reply  / 
  83. Ik heb geen naam

    Debby, jij bent ook wel een rare , hoor. Eerst geef je Erik gelijk , en dan zeg je opeens dat die niet gleijk heeft. Niemand hoeft voor iemand gelijk te geven.. Dit is gewoon een stomme fout van de webmaster van deze site. Hij blaft gewoon Christina Aguilera af , terwijl dat allemaal niet hoeft. Fans komen hier om meer informatie te krijgen over de nieuwe clip , en wat zien de fans ? Dan de webmaster gewoon afblaft van dit en dat , en dit en dat… Dit kan gewoon niet , hoor. Sorry , dat ik dat moet zeggen maar dit is gewoon schandalig !!! Eerst vond ik hurt ook niet mooi , maar nu is het mijn lievelingsliedje , raar hè.. Hier kun je reacties geven op de liedje ‘ hurt ‘ . Dit is geen forum om te discusseren maar reacties te geven. Doe het dan ook zo !!!

      /   Reply  / 
  84. Robin

    Nee ‘Ik heb geen naam’,
    Dit is iemand die RECENSIES maakt voor videoclips en dus z’n eigen mening laat blijken. Dit heeft niks te maken met dat je hier voor ‘fans’ komt o.i.d. het is je eigen keuze om op deze site te komen en dus eigen risico om het commentaar aan te horen of de kritieken.

    Een recensie is vaak een verslag met je eigen mening daarin.

    Discussies zijn wel degelijk mogelijk, waarom niet? Als je maar normaal met meningen omgaat en mensen in hun waarde laat.

      /   Reply  / 
  85. Debby

    @ Ik heb geen naam: What the hell are you talking about??? Ik heb duidelijk gezegd dat ik met Erik z’n mening eens ben!!!! Zie jij ergens dat ik dan weer zeg dat ik niet met z’n mening eens ben?? Nee dus, ik geef iemand gelijk en dan blijf ik daarbij. Ik vind deze clip gewoon niks, het nummer niet en ik wen er ook niet aan, omdat ik het 10x niks vind. Ik vind haar stem irri en zal nooit fan van haar muziek worden. Just accept it!!

      /   Reply  / 
  86. lalaa

    Webmaster :

    Luister ,

    Als jij bijvoorbeeld van Eminem houdt , en je bent een fan die alles van ‘m heeft zou je ook niet leuk vinden wat voor dingen wat jij typt. Wat de jouwe mening is intersseert mij niet.. Je moogt zeggen van dat je het slecht vind tot daar toe.. Maar beginnen over haar stem en die dingen wat je zegt zijn niet de woorden van een webmaster maar wel van een kind. Ik wil g-je gewoon duidelijk maken dat je ietsje te hard kritiek op Christina hebt gegeven..

      /   Reply  / 
  87. iris

    stom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>