Nieuwe video: Gym Class Heroes/Busta Rhymes – Peace Sign/Index Down


Verrassing! Terwijl de fans braaf zaten te wachten op de aangekondigde single Cookie Jar, maakten de Gym Class Heroes stiekem eerst een videoclip bij Peace Sign/Index Down. De reden is me niet helemaal duidelijk. Misschien was Busta Rhymes onverwachts in de buurt om mee te doen?

Om nog maar te zwijgen over Cool & Dre, Tyga en Gata, die ook allemaal gastrolletjes spelen. Ja, het is inderdaadnogal een 'all star cast', terwijl de video zelf juist erg bescheiden is. Een low budget wit decor, negen grote letters die samen 'index down' spellen en een heleboel muzikanten. Meer is er niet.

Dat de video toch niet saai is om naar te kijken (integendeel zelfs) komt omdat al die muzikanten zulke leuke mensen zijn. Busta Rhymes die zijn gezicht zowat in de camera steekt is altijd leuk, maar ook zanger Travis houdt met zijn veiligheidsbril en tandenborstel moeiteloos je aandacht vast. Zo simpel kan het blijkbaar zijn.

En de muziek?

Wat een leuke band is het toch. Dit liedje is dan misschien niet zo hitgevoelig als Cupid's Chokehold, maar dat maakt het natuurlijk niet minder mooi. Integendeel zelfs, deze is veel beter! Ik weet alleen niet hoe ik het moet noemen. Is dit nu popmuziek met een rapper of toch hiphop gespeeld door een popgroep?

Zie ook:
- Nieuwe video: Gym class heroes – Clothes off
- Nieuwe video: Gym Class Heroes – Cupids Chokehold

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Gym Class Heroes/Busta Rhymes – Peace Sign/Index Down

  1. Lea

    Ik d8 ook eerst dat ze Cookie Jar zouden uitbrengen.

      /   Reply  / 
  2. sa.

    Het is echt heel wat anders dan cupid’s chokehold. Maar zeker niet slechter inderdaad. Voor mij toch wel weer een toppertje.

      /   Reply  / 
  3. sam xD

    =D ze laten wat van zich horen ! ze zijn geweldig xD

      /   Reply  / 
  4. Malu

    Ben niet zo’n fan van ze, mar vind dit wel een leuk nummer :D .

      /   Reply  / 
  5. dinges

    het lijkt alsof er van die snotjes uit travis’ neus zitten.. :p

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>