Nieuwe muziek: Emile Haynie / Lana Del Rey – Wait For Life

lanadelrey

Emile Haynie (een Amerikaanse producer) en Lana Del Rey kennen elkaar al heel lang. Hij was verantwoordelijk voor de productie van een groot deel van ‘Born To Die’ en ook van singles die de zangeres daarna heeft uitgebracht. Lana Del Rey stond dus nog bij hem in het krijt, en helpt hem nu bij zijn debuutalbum. ‘Wait For Life’ heet hun nieuwe samenwerking.

De vocalen zijn dus van Lana, de productie komt van de hand van Emile. En eigenlijk had Wait For Life met zijn zwaar aangezette strijkers en melancholische vibe net zo goed op het laatste album van Lana zelf gepast. Of heeft Emile gewoonweg een voorliefde voor tragische, filmische nummers? Nou, niet bepaald, want hij is ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld Locked Out of Heaven (Bruno Mars) en Headlights (Eminem). Het hangt bij hem dus sterk af van de artiest met wie hij samenwerkt. Dit in tegenstelling tot producers als Calvin Harris en David Guetta, die de artiesten juist allemaal een beetje hetzelfde laten klinken. Het debuutalbum van deze Emile Haynie – We Fall – zal in februari verschijnen en waarschijnlijk dus behoorlijk gevarieerd zijn.

Lees ook: Lana Del Rey – Ultraviolence

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>