Nieuwe video: Room Eleven – Lovely Morning


Geen goed begin van een huwelijk: als zij al meteen op de eerste nacht vreemdgaat. Al heb je dat aan het begin van de video natuurlijk nog niet door. De bruid wordt heel gewoon wakker naast een man, waarvan ik toen nog dacht dat het wel haar man zou zijn, trekt haar witte bruidsjurk weer aan en maakt rustig een ochtendwandeling.

Met vooral de nadruk op dat woordje 'rustig'. Lovely Morning is een prachtig liedje met een lekker slaperig geluid. Jazz in slowmotion. Het soort muziek ook waarbij je je nauwelijks een passende videoclip kunt voorstellen, maar echt waar: de eenzame wandeling door een stad die net ontwaakt sluit perfect aan bij de muziek.

Ook de shots van Room Eleven in een grasveld hebben diezelfde slaperige sfeer. Nergens is er een moment waarop je ruw wordt wakkergeschud. Mooi gedaan! Alleen het einde is zoals gezegd verrassend. Net als je denkt dat de bruid terug naar bed gaat om nog lang en gelukkig te leven, kruipt ze onverwacht tegen een hele andere man aan. Een man waar ze, afgaande op de ring om zijn vinger, de vorige dag nog mee is getrouwd.

En de muziek?

Wat een mooie muziek alweer. Wakkerworden met dit nummer op de wekkerradio garandeert haast een mooi begin van de dag. Het is langzaam maar het is ook vrolijk, het is jazz maar het is ook popmuziek. En het is niet te vergelijken met Hey Hey Hey, maar wel minstens net zo prachtig.

Zie ook:
- Nieuwe video: Room Eleven – Hey Hey Hey

Met dank aan Tomy voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Room Eleven – Lovely Morning

  1. John

    Ik vind de Hey hey hey clip 10x leuker!
    Dit is gewoon weer zo een video clip…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>