Nieuwe video: Intwine – Cut me Loose


In lege bushaltes, aan de bar, bij een pokerspelletje met de band, tussen het publiek van Intwine-optredens… overal ziet Roger zijn ex-vriendin. Toen ze nog samen waren vond hij het lastig dat ze steeds wilde praten als hij net lekker bezig was met zijn gitaar, maar nu ze er niet meer is begint hij pas te beseffen wat hij eigenlijk heeft weggegooid.

Ja, afscheid nemen is moeilijk. Ook voor Intwine-zanger Roger. Na het zien van alle flashbacks, waarin de twee niets anders doen dan ruziemaken, snappen we dat het geen gezellige relatie meer was. Maar nu het dan echt is afgelopen blijven de herinneringen hem achtervolgen. Zelfs een nieuw meisje, aan het einde van de clip, is niet genoeg om zijn oude liefde te vergeten.

En de muziek?

De Nederlandse band Intwine, wat een pestkoppen zijn het toch. Al vanaf de allereerste seconde Cut Me Loose voel je dat die climax eraan zit te komen, maar de band blijft het maar uitstellen, uitstellen en dan nog wat langer uitstellen. Telkens als je vuurwerk verwacht komt er alleen weer zo'n gefluisterde Brainpower-rap. Bijzonder frustrerend, totdat na bijna drie minuten eindelijk (eindelijk!) die verlossende rif wordt ingezet. Het resultaat is dan ook wel meteen een climax van heb ik jou daar.

Zie ook:
- Nieuwe video: Intwine – Solo
- Nieuwe video: Brainpower & Intwine – The Chosen

Met dank aan maikel voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Intwine – Cut me Loose

  1. Intwine.myv

    Great Video and een super nummer, as always.
    Nu moet het nog gedraaid worden!

      /   Reply  / 
  2. Maikel

    Blijft zoo een sterke maar helaas onderschatte band!

      /   Reply  / 
  3. etienne

    linking park was 5 jaar geleden populair. Jammer, ze hebben veel betere liedjes gemaakt met creul man en happy!?

      /   Reply  / 
  4. Maikel

    Uhm je hebt het over intwine he, niet linkin park…
    En happy was een comerciele kutplaat
    Hun nieuwe stijl is veeel volwassener maar als je niet eens begrijpt dat we het hier over intwine hebben zal je dat toch wel niet begrijpen;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>