Nieuwe video: The Girls – Wild At Heart


Alsof Bløf nog niet genoeg op de Counting Crows lijkt, hebben we nu ook TMF Kweekvijver Awards winnaars The Girls om ons eraan te herinneren hoeveel Nederland houdt van die tellende kraaien. Er zijn gelukkig ergere bands om mee vergeleken te worden en hey, Wild At Heart heeft ook nog eens een best wel leuke videoclip.

In een vinex-locatie die alleen maar Nederland kan zijn volgen we een jonge vrouw die op weg is om haar vriend eens flink de waarheid te zeggen. Recht in zijn gezicht. We zien op dat moment nog niet waarover de twee precies ruzie maken, maar je hoort de hetisnietwatjedenkt's en zijbetekentnietsvoorme's bijna door de lucht vliegen.

Even lijkt het nog goed te komen als het stelletje toch weer met elkaar begint te knuffelen, maar de geoefende kijker zag al aan alle huizen die op de achtergrond worden gesloopt (symboliek!) dat hun relatie bijna ten einde liep. Op het moment dat hij dan ook wordt gebeld door een ander meisje (ongetwijfeld dat meisje) is het meteen over en uit. Dat alles gefilmd in stijlvol zwart-wit, met de zanger van The Girls die in elke scene opduikt als een duvel uit een doosje, levert een hele aardige videoclip op.

En de muziek?

Excuzeer, die Counting Crows vergelijking was eigenlijk een beetje lullig van ons. Dit is het enige liedje dat we ooit van The Girls heb gehoord, misschien klinkt de rest van hun repertoire wel compleet anders. Wie weet! Het punt is dat dit liedje goed genoeg is om ons op zijn minst nieuwsgierig te maken naar dat repertoire. Echt een lekker nummer. Zo lekker dat je zelfs bereid bent de zanger zijn rafelige randjes Nederlands accent te vergeven. Toch dat album maar eens checken.

Met dank aan Jacqueline voor de tip.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: The Girls – Wild At Heart

  1. Debby

    @ Dasa:

    Selena Gomez is al besproken ;) Check de poll

      /   Reply  / 
  2. Kars

    Ik stemde bij de poll per ongeluk(ik klikte serieus gewoon verkeerd..) op deze band. Dus ik dacht hopelijk een beetje geluk gehad. En ja, ik vind het ook echt de beste band van deze week, da’s dan weer een mazzeltjeXD
    Ik baal nogal van zijn vreselijke accent maar als je er niet op let is het een lekker nummertje!

      /   Reply  / 
  3. Anne.

    Ik heb ze afgelopen zondag nog gezien in Groningen! Ze waren echt goed!:D
    Ook dit liedje is leuk!

      /   Reply  / 
  4. erik

    “da’s dan weer een mazzeltjeXD”

    Ik lees het nu pas maar dat is inderdaad geen slechte anecdote. ;) Muzikaal misschien ook wel mijn favoriete liedje van vorige week.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>