Nieuwe video: HIT ME TV – A Public Thing


De nieuwe videoclip van HIT ME TV speelt zich af in the red light district, maar dan anders, muzikaler, grappiger! 's Avonds laat in Amsterdam zijn het meestal ongure mannetjes die zich vergapen aan de mooie meisjes achter de ramen. In A Public Thing lopen de meisjes over straat en vergapen zich aan de mooie bandjes achter de ramen.

Onze blonde heldin heeft al een paar ramen uitgecheckt voordat ze uiteindelijk bij het kleine roodverlichte kamertje van HIT ME TV terechtkomt. Zodra ze die gigantische bontmuts van de zanger ziet is het liefde op het eerste gezicht. Meteen komt ze naar binnen en gaat er, nadat ze haar jas heeft uitgetrokken, eens goed voor zitten: een privé-optreden van HIT ME TV voor haar alleen, achter gesloten gordijntjes.

En de muziek valt haar duidelijk niet tegen. Ook wij van videoclips.blog vinden HIT ME TV een toffe band, maar onze liefde gaat nog lang niet zo ver als haar adoratie. Uiteindelijk laat ze zichzelf tijdens een bijzonder opwindende gitaarsolo zelfs gewillig als gitaar bespelen. Een mooie, humoristische videoclip over mensen die muziek nog intenser beleven dan seks.

PS. Let ook op alle prachtige omgekeerde cliché's: vrouwelijke matrozen die met z'n allen naar deze rosse buurt komen en een man die zichzelf bevredigt op foto's van gitaren.

PPS. En let ook nog op de kleine gastrolletjes van Shane Shu (probeert de vrouw aan het begin van de clip ook te verleiden) en Lucky Fonz III (speelt midden op straat gitaar).

En de muziek?

Prachtige single van één van de leukste bandjes die Nederland momenteel rijk is. Groot, massaal en stampend walst het nummer al vanaf de eerste seconde uit je speakers. Dat klinkt al lekker, maar als het liedje dan ook nog halverwege openbreekt voor dat mooie melodieuze refrein (met een leuk stukje falset van de zanger) is onze dag meteen weer goed.

Zie ook:
- Nieuwe video: HIT ME TV – Maybe The Dancefloor

Met dank aan Jazeker voor de tip.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe video: HIT ME TV – A Public Thing

  1. AAPJE

    en over dit liedje:

    Wat een irritante stem en een lelijke videoclip…maarja dat is mijn niet beargumenteerde mening.

      /   Reply  / 
  2. Roxanna

    wat een ongelofelijke domme clip, die gasten zien er echt heel vaag uit. Ook heeft de zanger idd een irritante stem. Hier hoeft nederland niet echt trots op te zijn als het aan mij ligt..

      /   Reply  / 
  3. Kars

    Nou nou, irritante stem… heeft juist wat, beter dan die gepolijste studiostemmetjes die je veel te vaak tegenkomt tegenwoordig. Lekker nummer, minder dan Maybe the Dancefloor, maar nog steeds goed genoeg om interessant te blijven.

      /   Reply  / 
  4. Dominique

    Zo’n singletje klinkt dan nog best ok. Maar live zijn ze zoo vreselijk bagger… bah. eerst maar eens op muziekles met z’n alle jongens

      /   Reply  / 
  5. Jazeker

    @ Dominique, ik heb ze een paar keer gezien en ze zijn best ok live!

      /   Reply  / 
  6. Dominique

    ok, ja als dat jullie ervaringen zijn ben ik de laatste die dat tegen zal spreken..
    mijn uitlatingen zijn gebaseerd op hun optreden op metropolis dit jaar. misschien dat de audio technicus een slechte bui had maar het klonk niet echt indrukwekkend daar.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>