Nieuwe video: Don Diablo – Life Is A Festival


Voor zijn nieuwste videoclip bouwde Don Diablo een grote kubus van TL-buizen omdat… ja, waarom eigenlijk? De bedoeling wordt nooit echt duidelijk, maar de stellage ziet er in sommige scenes best indrukwekkend uit. Misschien is het inderdaad alleen maar bedoeld als een hip decor en in dat geval is Don Diable daar redelijk in geslaagd.

Maar voor de rest is Life IS A Festival toch geen clip om over naar huis te schrijven. Beelden van Don Diablo (en bandleden) in De Kubus worden afgewisseld met scenes uit de film Radeloos en meer is er eigenlijk niet over te vertellen. Simpele videoclip. Als je na afloop zin krijgt om Radeloos in de bioscoop te bekijken, neem ik aan dat hij zijn werk goed heeft gedaan.

En de muziek?

En ondertussen blijft Don Diablo rustig doorgroeien. Zijn muziek is ontzettend lastig onder één noemer te vangen en klinkt met iedere release net weer even anders. In Life Is A Festival combineert hij echte drums met een ontzettend fout (maar o zo lekker) jaren '80 geluid. Als Daft Punk ooit een cover zou opnemen van Van Halen's Jump is dit hoe ik me ongeveer voorstel dat het zou klinken.

Zie ook:
- Nieuwe video: Don Diablo – This Way (Too Many Times)

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Don Diablo – Life Is A Festival

  1. IZ

    hier wordt je vrolijk van :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>