Nieuwe video: Ehsan – Is Dit Liefde


Soms zijn er videoclips die precies zo aflopen als je verwacht. Er zijn geen onverwachte wendingen, geen humor, geen dramatische clixax, gewoon een simpel verhaaltje met een happy ending. Erg spannend is zoiets natuurlijk niet, maar tegelijkertijd kun je niet ontkennen dat het toch wel een soort charmant is.

Met zijn hoofd in de wolken fietst Ehsan naar het huis van zijn vriendin. Onderweg stamelt hij over zijn hart dat door haar is gestolen en over hoeveel hij van haar houdt. Deze man is duidelijk verliefd, tot over zijn oren.

En die toch al stralende lentedag wordt er alleen maar zonniger op als hij halverwege de clip zijn vriendinnetje oppikt en samen met haar verderfietst. Verliefdheid op z'n Hollands, is het niet schattig? Als kritische schrijver van videoclips.blog vond ik het een 'wel aardige' videoclip die wel wat meer spanning had kunnen gebruiken, maar als mens die ook weleens verliefd is geweest moest ik vooral glimlachen om Is Dit Liefde. Waarschijnlijk is Ehsan's missie daarmee helemaal geslaagd.

En de muziek?

Hoewel, helemaal geslaagd is misschien iets teveel gezegd. De muziek vond ik nog steeds verschrikkelijk. Laten we er niet teveel woorden aan vuil te maken, dit is gewoon heel duidelijk niet 'mijn ding'. Ik ben zelfs nauwelijks in staat te beoordelen of dit goed of slecht klinkt, want in mijn oren klinkt dit soort mierzoete R&B altijd oninteressant. Ik wens Ehsan veel succes met zijn carrière, aan mij is het verder niet besteed.

Met dank aan ramin voor de tip.

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Nieuwe video: Ehsan – Is Dit Liefde

  1. David

    Zat die goer niet in zown boyband een paar jaar geleden… uit Popstars The Rivals fzw? Men2b geloofk :P

    Niet mijn muziek :P

      /   Reply  / 
  2. Nathalie

    Ja, die is toch van men2b?
    ik houd er niet van…

      /   Reply  / 
  3. mii

    Love itt!

      /   Reply  / 
  4. Robin

    gruwlijk nummer!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>