Nieuwe video: Rick Ross/T-Pain – Boss


'Echt baas, geef me nog één dag! Dan heb ik het geld voor je. Ik zweer het!' Maar Rick Ross is niet te vermurwen. 'No more excuses!' buldert hij door de telefoon, terwijl hij één van zijn bitches van zich af duwt. 'Midnight, tonight! I want my $#^%!'

U hoort het, het valt ook al niet mee om aan het hoofd te staan van een grote misdaadorganisatie. Niet alleen heeft hij elke dag drie nieuwe telefoons nodig (Rick Ross houdt niet van ophangen, hij smijt zijn mobieltje liever kapot), hij moet ook minstens tien kilo aan sieraden meezeulen en er danst de hele dag een irritante dwerg om hem heen.

Of nee… wacht, dat is T-Pain die een kabouterhoed heeft gevonden in de verkleedkist. Het ziet er net zo belachelijk uit als de rest van deze video. Hij wil zo graag dreigend en indrukwekkend overkomen, maar Rick Ross blijft een mollige rapper die met een beperkt acteertalent probeert zijn favoriete gangsterfilms na te spelen.

En de muziek?

Niet hip of vooruitstrevend, maar wat Rick Ross doet, doet hij goed. Boss is oerdegelijke hip-hop uit de koker van J. R. Rotem (onder andere de huisproducer van Sean Kingston). Helemaal niets mis mee.

Zie ook:
- Nieuwe video: Rick Ross/R. Kelly – Speedin'

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Rick Ross/T-Pain – Boss

  1. juutj

    hoezo dik… kon die niet ff t-shirt aanhoude…

      /   Reply  / 
  2. AAPJE

    je geeft altijd te weinig credit aan T-pain vind ik :)

      /   Reply  / 
  3. erik

    Het is waar dat ik niet echt een fan van die man ben. ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>