Nieuwe video: Plies – Who Hotter Than Me


Om zijn eigen vraag maar meteen voor hem te beantwoorden: niemand is heter dan Plies. Dit is echt een video om de verwarming een graadje lager voor te zetten, die plakkerige trui uit te trekken en een glas icetea te drinken. Al die vlammen, zweetdruppels en trillende luchten, we kregen het er benauwd van.

Ja, als het zijn bedoeling was om het gevoel van een broeierige zomermiddag vast te leggen, dan is Plies daar ruimschoots in geslaagd. Zelfs als de man roodgloeiende voetafdrukken achterlaat in het asfalt, komt dat nauwelijks overdreven over. Deze video is heet!

En de muziek?

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de heetste rapper van het land? Niet Plies! Zoveel is me na deze video wel duidelijk. Nee, ik ben duidelijk geen fan. Wat een saaie muziek, schreeuwerige raps en onzinnige teksten. 

Met dank aan QS voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Plies – Who Hotter Than Me

  1. Lea

    Erik, weet je nog dat je iets schreef over ene “google me” van dat meisje v “Supersweet 16″.Hier nog iets gelijkaardigs.Ik weet niet of je het programma kent,het heet Tila Tequila:A shot of love(op MTV);Een biseksueel meisje dat op zoek is naar haar “ware liefde” tusse 30 pers (15 meisjes,15jongens)(dom programma).Wel na haar programma is zij dus ook begonne met “muziek”.ze heeft haar eerste video uit.Ik heb de clip nie kunne bekijke omdat mijn pc de laatste tijd wat traag is omdat,maar ik denk niet dat ik er teveel van moet verw8en.Als je hierover schrijft kunnen we weer eens lachen.

    http://www.dailymotion.com/video/x4xh6w_paralyze_music

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>