Nieuwe video: Soulja Boy – Donk


Soulja Boy en de vrouwtjes. Deze jongen (18 jaar oud is hij inmiddels) heeft echt geen normaal leven. Halverwege deze videoclip zit een bizarre scene waarin hij moet rennen voor zijn leven om aan de gillende fans te ontsnappen. Het is niet in scene gezet, maar door één van zijn vrienden gefilmd in een hotel.

En de rest van de video? Meh… ook grotendeels door zijn vrienden gefilmd. Een deprimerende verzameling achter-de-schermen ongein en live-optredens, afgewisseld met een handvol scenes die wel speciaal voor de clip zijn opgenomen. Maar tenzij je heel erg graag kijkt naar dansende meisjes is ook dat niet genoeg om de video te redden.


En de muziek?

Is dit nu geniale hiphop of gewoon verschrikkelijk slechte muziek? Soulja Boy zet zijn drumcomputer aan, schreeuwt er overheen en noemt het een liedje. Ik vind het verschrikkelijke anti-muziek. Maar is het dat ook, of reageer ik nu net zoals die verstokte hardrockers die zich kapotschrokken toen de Sex Pistols in 1976 voor het eerst lawaai kwamen maken? De geschiedenis zal het uitwijzen, maar ik hoef Donk voorlopig geen tweede keer te horen.

Zie ook:
- Nieuwe video: Soulja Boy – Yahh

Met dank aan Maarten voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Soulja Boy – Donk

  1. Graz

    Gaaaaaap.. hier vind ik nou absoluut niets aan. Terwijl ik Crack that wel echt lache vond. Maarja.

      /   Reply  / 
  2. sami

    ik snap egt niet wat mensen in deze jongen zien ! ik kan hem niet uitstaan , hij zegt eenpaar woorden op muziek en noemt zich al en dirty sound hip hopper x-O iemand nam eens een filmpje op waarin hij in 20 minuten crank that ineenstook , en dan nog weten dat die persoon geen talent had …

      /   Reply  / 
  3. Maarten

    ik vind het een chill nummer!
    ik kan het crank that dansje zelfs hij is wel cool!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>