Nieuwe video: Daddy Yankee – Pose


Terwijl de meisjes zich uren hebben voorbereid (make up aanbrengen, haar goed doen, gewaagde kleding uitzoeken) om maar zoveel mogelijk op te vallen tijdens het dansen, pakken de jongens in Daddy Yankee's nachtclub het anders aan. Met hun identieke kleren en witte maskers zien alle mannelijke bezoekers er precies hetzelfde uit.

Waarom ze dat hebben gedaan, ik weet het niet. Het ziet er nogal apart uit en ik neem aan dat er een goede reden voor was, maar die wordt nergens in deze vreemde video uitgelegd. Zolang ik ook nog geen idee heb waar Daddy Yankee (overigens de enige man in de club zonder masker) over zingt zullen we het wel nooit weten.

Heel erg interessant is de video eigenlijk ook niet. Op die maskers na lijkt het net een standaard zang-en-dans video zoals er elke week drie voorbij komen. Een krappe voldoende voor het intrigerende mysterie, verder niks bijzonders.

En de muziek?

Zoals gezegd, ik versta er geen woord van, maar Pose klinkt niet onaardig. Die elektronische beat pulseert alsof de computer zijn beste imitatie van een elektrische gitaar probeert te geven en het refrein, zelfs al is de tekst (pose pose pose pose) wat eentonig, blijft verdacht snel hangen. Beter dan verwacht!

Onze dank gaat uit naar AAPJE voor de tip.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Daddy Yankee – Pose

  1. Rick

    gimme gimme moreee.

      /   Reply  / 
  2. JP

    Ik weet niet Cker of de Scene erin zit dat ze een gitaar verrot slaat.
    Zal er wel uit gehaalt zijn…

    Maar ik beschrijf het als een country/pop song door een meisje met een rookstem :P

      /   Reply  / 
  3. Corin

    die gasten met hun masker zijn een dansgroep de jabbawockeez en die treden alstijd op met een masker kijk maar even op youtube.
    het heefd verder ook niks me de clip te maken :P

      /   Reply  / 
  4. juutj

    die maskers zie je gwn vaak bij een dansgroep…

      /   Reply  / 
  5. Dlinguini

    Zo super lekker nummer, gelukkig versta ik wel de lyrics en elk engels sprekende weet inmiddels wat een “pose” is( mag ik hopen tenminste). Ook de clip zit goed in elkaar, en de jabbawockeez zijn uniek en superieur met hun dans-kwaliteiten.
    Mijn oordeel, super goed nummer en videoclip van het genre reggaeton en voor diegene die het niet snappen: Jammer dan! :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>