Nieuwe video: LL Cool J/The-Dream – Baby


Ladies love cool James. Daar staat de afkorting LL Cool J voor en om te bewijzen dat de ladies hem na al die jaren nog steeds zien zitten, omringt de rapper zich in deze videoclip weer eens met tientallen danseressen die traditiegetrouw nauwelijks van hem af kunnen blijven. The-Dream kan zijn ogen bijna niet geloven.

De afloop van Baby laat zich dan ook niet moeilijk raden. Al het vrouwvolk in de nachtclub probeert wanhopig om LL te versieren, maar hij laat zich niet afleiden. Deze man weet wat hij wil: een gewillig meisje dat hem gegarandeerd zijn gang laat gaan.

'Her lifetime goal is to be on TV. She's looking for a man that can give her a break, like Usher or Justin Timberlake.' De rest van zijn plannen kon ik niet zo goed verstaan, maar het feit dat het merendeel is weggepiept geeft al aan dat hij haar waarschijnlijk niet mee naar huis neemt voor een potje ganzenbord. De clip is niet helemaal zonder humor (hier en daar een betekenisvolle knipoog naar de camera), maar tegelijkertijd heb ik ook nog maar zelden zo'n voorspelbare video gezien.

En de muziek?

Baby werd geproduceerd door The-Dream en je zou verwachten dat het daarmee automatisch wel goedkomt, qua internationale monsterhit, maar de man die hitsingles schreef voor Madonna, Britney Spears en Rihanna had hier blijkbaar een slechte dag. De geniale hooks waar Dream bekend mee werd zijn opeens nergens te bekennen. 'Ubrella-ella-ella-ella' werkte bij Rihanna omdat de song zo goed in elkaar zat. LL Cool J's vergelijkbare 'your baby your baby your baby my baby' begon me alleen maar mateloos te irriteren.

Zie ook:
- Nieuwe video: LL Cool J – Rockin Wit Da Goat
- Nieuwe video: The Dream/Young Jeezy – I Luv Your Girl
- Nieuwe video: The-Dream – Falsetto
- Nieuwe video: Rihanna – Umbrella

Met dank aan QS voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: LL Cool J/The-Dream – Baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>