Nieuwe video: Young Jeezy – Vacation


Young Jeezy gaat op vakantie. Even helemaal weg van de dagelijkse sleur. Jarenlang heeft hij geploeterd om zijn fans te voorzien van verantwoorde videoclips met inhoud, maar nu is het verdorie zijn beurt om languit op het strand te liggen terwijl hij wordt omringd door een horde bikini-meisjes!

Een Vacation video dus. Pret op de waterski, chillen op het strand, drank in overvloed en overal rondborstige meisjes die hopen dat deze videoclip hun grote doorbraak wordt. Young Jeezy geniet er zichtbaar van en dat was precies de bedoeling. In dit interview verklapt hij de belangrijkste motivatie voor deze single: 'I need one, no one ever seen Jeezy have fun!'

Maar Jeezy zou Jeezy niet zijn als de problemen hem niet achtervolgden naar Miami Beach. Want wat hij ook doet of waar hij ook gaat, overal wordt de rapper in de gaten gehouden door de FBI. Hij is vastbelosten om zijn vakantie er niet door te laten verpesten (in waarschijnlijk de grappigste scene uit de clip biedt één van de serveersters zelfs namens Jeezy een drankje aan bij de 'onopvallende' auto met FBI-agenten), maar op het einde wordt hij toch gearresteerd. Het leven van een rapper gaat nu eenmaal niet over rozen.

En de muziek?

Meh. Vacation is vooral een onopvallende track die me min of meer koud laat. Degelijk geproduceerd en zonder stemvervorming (een groot pluspunt!), maar toch blijft het nummer op geen enkele manier hangen. Ik verdenk Jeezy er stiekem van dat dit vooral als single is gekozen omdat hij zo graag die videoclip wilde opnemen.

Zie ook:
- Nieuwe video: The Dream/Young Jeezy – I Luv Your Girl

Met dank aan QS voor de tip.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Young Jeezy – Vacation

  1. Simon

    ik zeg het nog eens:

    Grace Jones – Corporate Cannibal!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>