Nieuwe video: Shwayze – Buzzin’


Deze video stelt misschien weinig voor, maar tegelijkertijd is het moeilijk om een clip te bedenken die perfecter bij de muziek zou passen dan dit filmpje (en geloof ons, we hebben het geprobeerd). Een dagje ontspanning op het strand met rapper Shwayze, gitarist Cisco Adler en een berg meisjes. Heel veel zon, zee, vooral geen stress en 's avonds een groot kampvuur. De clip ziet er precies uit zoals de muziek klinkt.

Dus dat is leuk, maar wat moeten we er ondertussen van vinden? Het voelt niet alsof Shwayze (zowel de 'bandnaam' als de naam van de rapper) hier erg hard voor heeft gewerkt. Eerder een gevalletje tropische vakantie op kosten van de platenmaatschappij waarbij toevallig een camera draaide.

Aan de andere kant: kunnen dan alleen opnames waar hard voor is gewerkt goede videoclips opleveren? Dat kan ook niet kloppen. En hoeveel beter had deze clip mogelijkerwijs kunnen worden met een groter budget/betere acteurs/een meeslepender verhaal/meer special effects? Het is heel erg wat het is, en daar valt niet zoveel op af te dingen. Moeilijk zeg. Misschien moeten we zodadelijk maar gewoon een dobbelsteen rollen om die score te bepalen.

En de muziek?

De eerste indruk is er nog één van: getverderrie. Wat een eentonig liedje. Het gaat niet alleen nergens naartoe, Shwayze schept er zelfs plezier in om drie-en-een-halve minuut op datzelfde gitaarriedeltje te blijven hangen. Wat een saai liedje. Maar dan luister je hem nog een keer. En nog een keer. En nog een keer. En daarna nog maar eens een keer. Het heeft toch wel iets, maar wat? Misschien nóg maar een keer luisteren om daar achter te komen. En zo kon het gebeuren dat we Buzzin' uiteindelijk leuk begonnen te vinden. We konden er niets aan doen, die onweerstaanbaar lome sfeer is gewoon te verleidelijk.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Shwayze – Buzzin’

  1. Dasa

    Basshunter- angel in the night

      /   Reply  / 
  2. Sheila

    Het begin is wel leuk…
    verder niet echt.

      /   Reply  / 
  3. etienne

    doet me eigenlijk wel een beetje denken aan Gorilaz met die stem.

      /   Reply  / 
  4. me

    zó oud… komt volgens mij echt uit januari ofzo!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Nieuwe video: Janet Jackson – Make Me | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>