Nieuwe video: Ludacris – What Them Girls Like


Voor iedereen die beschikt over zowel een X als een Y chromosoom bestaat er nauwelijks een groter mysterie dan De Vrouw, dragers van twee X-chromosomen. Wat zou er omgaan in die hoofden? Waar denken ze de hele dag aan? Mel Gibson maakte er ooit een redelijk onderhoudende film over en nu doet ook rapper Ludacris een poging om hun gedachten te lezen.

Laten we positief beginnen. Omdat een videoclip nu eenmaal geen speelfilm is moest Luda hetzelfde idee kort en bondig samenvatten. Daarom verschijnen de gedachten van alle vrouwen verschijnen in deze clip als kleine spreekwolkjes boven hun hoofd. Een geweldig idee! Niet alleen werkt het perfect, het ziet er ook gewoon grappig uit. De vrouwen doen één ding, maar denken vaak precies het tegenovergestelde.

Nu hadden we nooit verwacht dat er ooit een dag zou komen waarop wij Mel Gibson een compliment geven, en laten we vooropstellen dat What Women Want een allesbehalve perfecte film was, maar in vergelijking met Mel blijft Ludacris wel erg oppervlakkig. In plaats van het mysterie vrouw volledig te doorgronden, bezoekt hij een club vol vrouwen waar de briljante spreekwolkjes alleen worden gebruikt voor korte oneliners als 'Oh no, I think I have gas.' Of dat grappig is mag iedereen zelf bepalen, maar we kunnen het er hopelijk over eens zijn dat het wel een enorme gemiste kans is.

En de muziek?

Om eerlijk te zijn hebben we Ludacris weleens in betere vorm meegemaakt. What Them Girls Like is heus nog wel een grappig liedje, maar helaas wat aan de eentonige kant. Het is catchy en het wordt vast een hit, maar enige diepgang (zowel tekstueel als muzikaal) hoef je hier niet te verwachten.

Zie ook:
- Nieuwe video: Lloyd/Ludacris – How We Do It (Around My Way)
- Nieuwe video: Chingy/Ludacris/Bobby Valentino – Gimme Dat
- Nieuwe video: Ludacris – Money Maker
- Nieuwe video: Ludacris ft. Mary J. Blige – Runaway Love
- Nieuwe video: Fergie & Ludacris – Glamorous

Met dank aan AAPJE voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>