Nieuwe video: Hayden Panettiere – Wake Up Call


Serieuze muziekliefhebbers kunnen deze videoclip misschien beter overslaan. Hayden Panettiere is een jonge actresse die heeft besloten dat een zangcarrière precies is wat haar leventje nog mistte. Het resultaat is dramatisch slecht. Maar wacht! Een professioneel actrice zei je? Die moet dan toch in ieder geval garant staat voor een degelijke videoclip met goed acteerwerk?

Dat klinkt op het eerste gezicht misschien niet zo heel erg onlogisch, maar iedereen die zo redeneert ziet één belangrijk detail over het hoofd: waarom zou iemand als Hayden haar best doen voor een goede videoclip als ze met veel minder moeite en een fractie van het budget ook kan laten zien hoe sexy ze is?

Als je daarvan houdt natuurlijk. Persoonlijk vinden wij dat Hayden er  op haar achttiende al uitziet als een vrouw van veertig die vijf keer per jaar bij plastisch chirurg langsgaat. De plastieken look, het is maar wat je sexy vindt. De videoclip gaat ondertussen over een meisje dat haar vriend jaloers probeert te maken door zich te verkleden ofzoiets. Wij hadden het te druk met onze vingers in onze oren steken om echt goed op te letten.

En de muziek?

Qua zang combineert Hayden Panettiere het slechtste van Britney Spears, Paris Hilton en Avril Lavigne tot een onheilig stemgeluid waarbij zelfs het krassen van nagels over een schoolbord verbleekt. De muziek is ondertussen een soort bejaardenhuis-Reggae waarin Hayden, je verzint het niet, zelfs een klein stukje rapt. Normaal zou ik zeggen: horen is geloven, maar die marteling zal ik jullie deze keer besparen. Geloof mij maar gewoon als ik zeg dat dit hele hele hele slechte muziek is.

Met dank aan sandra voor de tip.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Nieuwe video: Hayden Panettiere – Wake Up Call

  1. cindy

    Beroerde single & clip inderdaad..
    Terwijl ze in heroes echt fantastisch speelt!
    Jammer, want die andere singles waren wel stukken beter..

      /   Reply  / 
  2. Wwz

    Erg nieuwsgierigmakende review. Ik kon het niet laten om erop te klikken. Maar ik had niet veel gemist als ik dat niet had gedaan (saai clipje en dito liedje – inderdaad behoorlijk slecht gezongen)…

      /   Reply  / 
  3. JP

    Erik je spreekt telkens met : Wij vinden enzo… bepaal je de cijfers niet in je eentje?

      /   Reply  / 
  4. Lea

    @JP
    Ja,dat vraag ik me eigenlijk ook wel af :)

    Ik vond haar ook goed in heroes,maar dit…
    Het nummer lijkt wel verdacht veel op Sars Are Blind van Paris Hilton.Nog zo een zeiknmmr

      /   Reply  / 
  5. sam xD

    hehe ,, in heroes is ze fantastisch … tja sommige van haar liedjes vallen nog wel mee mja je moet er ook wel eenbeetje moeite voor doen

      /   Reply  / 
  6. roos

    zoo zonde.. ze is echt een goede actrice.. maar dit is echt jammer. it’s all about the money:P

      /   Reply  / 
  7. jojojuul

    omg en dat dansj ook bij het rappenXD had ze nog beter iemand kunneninhuren die wel kon dansenXD

      /   Reply  / 
  8. Koeno

    I love heroes, maar dit is niks vergeleken met een opengesneden claire…
    dat zie ik nog liever dan dit :P
    Ik snap gewoon niet dat als je alles al hebt, mooie baan, looks en leuke vent dat je dan jezelf zo te koop gooit met zón bagger nummer. Pwapwapwapwaaaaauuuwww

    Helaas meid (en nu nooit meer goed?? :P )

      /   Reply  / 
  9. manuela

    wat een kut clip niet om aan te horen en dat zeg ik echt niet vaak zelfs een over geproduceerde rihanna is nog beter dan dit!
    en hier valt break the ice of stars are blind in het niets echt afschuwelijk!

      /   Reply  / 
  10. Rick

    Het deed mij inderdaad ook meteen denken aan Stars Are Blind van Paris Hilton! Alleen was dat WEL een goed nummer (ondanks dat Paris totaal niet kan zingen en het nummer commercieel gezien een grote flop was)! Dit nummer klinkt meer als een slap aftreksel van Stars Are Blind, met een veel te trage beat en vervelende melodie. Om nog maar niet te spreken over haar afschuwelijke stem en walgelijke uiterlijk!

      /   Reply  / 
  11. Tom

    Stars Are Blind was eigenlijk wel een hit…De enigste van het hele album. Het was ook de hoogste binnenkomer van 2006 in de Amerikaanse Billboard.

      /   Reply  / 
  12. Rick

    Dat het de hoogste binnenkomer van dat jaar was wil niet zo veel zeggen over het uiteindelijke commerciele succes dat het nummer heeft behaald.. In hoeveel landen stond het plaatje bij de bovenste 40 in de jaarlijst van 2006? In hoeveel landen stond het nummer langer dan 8 weken in de top 10? Juist.. Bijna nergens.

      /   Reply  / 
  13. Ramon

    Dan wordt dit ook ongetwijfeld een hit. Ontzettend lekker stukje vlees dit, maar zingen kan ze inderdaad niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>