Nieuwe video: Kelly Rowland/Snoop Dogg – Ghetto


Jawel, hij zit ook hier weer in. Ditmaal gebeurt het op exact 2:04 in de video: het verplichte shot van Snoop Dogg die rook in de camera blaast. Het hoort er blijkbaar gewoon een beetje bij. En zo is deze hele videoclip eigenlijk een volgens-het-boekje Snoop Dogg video, zelfs al is het eigenlijk een single van Kelly Rowland.

Er is bling-bling, er is een belachelijk grote zonnebril en er is wederom een heel apart kapsel voor onze geliefde Snoop. Alles glimt en glittert en ziet er duur uit in deze video, terwijl het in essentie eigenlijk alleen maar een simpel liefdesverhaaltje is. Kelly en Snoopy zijn verliefd op elkaar en brengen samen een leuke avond door, dat is het concept van deze video samengevat in één zin.

Die eerdergenoemde zonnebril maakt de romantische scenes een beetje ongeloofwaardig (romantiek zonder oogcontact?), maar toch profiteert de video wel van die eenvoudige opzet. Het feit dat er alleen maar wordt gesuggereerd dat Snoop Dogg en Kelly Rowland echt van elkaar houden, maakt dat de hele video minder leeg en hol voelt dan het gemiddelde Snoop Dogg filmpje. Best okee dus, deze Ghetto video.

En de muziek?

De muziek klinkt verrassend eenvoudig, bijna ouderwets en erg sfeervol. Ik was aangenaam verrast. Kelly Rowland zingt ook anders dan we van haar gewend zijn. Met een heel klein en breekbaar stemmetje lijkt ze zich helemaal aan te passen aan de subtiele muziek. De enige die precies zo klinkt als je van hem zou verwachten is uiteraard Snoop Shizzle Dizzle Dogg. Maar waarschijnlijk zou stiekem niemand het ook anders willen.

Zie ook:
- Nieuwe video: Kelly Rowland ft. Eve – Like This
- Nieuwe video: Kelly Rowland – Work

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Kelly Rowland/Snoop Dogg – Ghetto

  1. anneloes

    slaapverwekkend nummer *gaaap*

      /   Reply  / 
  2. lala_

    beetj saai ; vind t niet echt iets

      /   Reply  / 
  3. Darx

    hmmmm ….. hmm… t begin bezorgt me een kleine flashback naar Honey van M. carey … :S … en voor de rest doet t me beetje denken aan show stopper van Danity Kane … hmm. … ach jaa xD n dit is idd anders dan we van Kelly gewend zijn..

      /   Reply  / 
  4. Nikki

    vind dat Kelly wel mooi zingt

      /   Reply  / 
  5. Roos!

    Kan ermee door, best liefelijk eigenlijk.. Zijn er meer liedjes van Kelly solo dan Dilemma? ‘Anders dan dat we van kelly gewend zijn’ dan zou je toch wel aan een paar liedjes denken.. De stukjes dat Kelly&Snoop voor die auto staan lijken ze net precies Beyonce&jay-z!! zo stonden zij ook precies met Bonny&Clyde! En Kelly bijna precies hetzelfde gekleed als Beyonce toen..

      /   Reply  / 
  6. iat

    kelly rowland heeft here go again nog gemaakt en stole en cantnobody en like this met eve en train on track

      /   Reply  / 
  7. Roos!

    Oja! nja die zijn hier niet echt bekend geweest als je aan iemand vraagt wie Kelly Rowland is zouden niet veel mensen het weten hier in NL

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>