Nieuwe video: Ne-Yo – Can We Chill


Stel je voor dat iemand volgende week aan Ne-Yo vraagt: "Hey man, wat heb je eigenlijk allemaal gezien tijdens je vakantie?" Wat zou hij daarop antwoorden? Het wordt weliswaar nooit echt duidelijk waar deze clip zich afspeelt, maar het is duidelijk een mooi land met ongetwijfeld een rijke cultuur.

En toch heb ik het gevoel dat Ne-Yo meer aandacht heeft voor andere dingen. "Nou, op de eerste dag zag ik een meisje in een oranje bikini. En op de tweede dag stond ik te chillen met een schatje in een groene bikini. Die was niet slecht, maar toen ik even later op straat liep zag ik een chick in een gele bikini en, damn, die was pas echt lekker!"

En zo fladdert Ne-Yo de hele videoclip lang van bikini tot bikini. Het is niet bepaald een kanshebber op video van het jaar, maar echt saai wordt het gelukkig ook niet. De omgevingen zijn, als je je ogen los kunt rukken van al die meisjes tenminste (Ne-Yo verdraait een paar keer bijna zijn nek om ze maar zo lang mogelijk na te kunnen staren) echt prachtig. Op het einde van de video komt hij zelfs terecht in een schitterende onderwatergrot waar wonderbaarlijk genoeg een nachtclub in is gevestigd. Het ziet er betoverend mooi uit. Niet dat Ne-Yo daar iets van merkt, die is op dat moment net even bezig met een meisje. In een witte bikini.

En de muziek?

Can We Chill klinkt voor de verandering wat meer Soul dan R&B. Het heeft niet zo'n instant-verslavend refreintje als Because Of You, maar het is toch wel weer een mooi nummer geworden waarin Ne-Yo vooral kan laten horen hoe goed hij eigenlijk kan zingen. Ik heb er weinig op aan te merken, maar ik kan er aan de andere kant ook weinig in ontdekken waar ik echt heel enthousiast van wordt.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Ne-Yo – Can We Chill

  1. lala_

    Opzich wel een leuk & fyn nummer om te horen ; maar die clip mygod veranderen die jongentjes dan ook nooit

      /   Reply  / 
  2. ikk

    ja idd lala !!

    altijd maa met bikini’s en alles !!
    alsof we een of ander lustobject zijn !!
    ik bedoel zangeressen zetten toch ook niet jongens lekker naakt in hun videoclip !!
    ik vind dat ze eens rekening moeten houden met gevoelens van vrouwen want die crackhoertjes die in die clips zitten hebben blijkbaar niks beters te doen.. maar je hebt ook mensen die gewoon een clip willen kijken zonder al dat gesex.. en een klein beetje sexy erin is niet erg maar de hele clip !!

      /   Reply  / 
  3. DS

    Doe niet overdreven, er is echt niks mis met deze clip.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: Ne-Yo - Mad | Videoclips

  5. Pingback: Nieuwe video: Ne-Yo – Closer | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>