Nieuwe video: NLT – She Said, I Said (Time We Let Go)


Met dank aan superproducer Timbaland vond ik dit liedje een stuk leuker dan ik had verwacht, maar allemachtig wat een waardeloze videoclip! Vroeger zagen die boybands er in ieder geval nog uit alsof ze plezier hadden in hun werk. De zielige puppy-ogen en pruillipjes van deze vier emo-kids werkten enorm op mijn zenuwen.

Ze slenteren lusteloos een beetje over een spoorbrug en proberen indruk te maken met gedateerde danspasjes die ze wat mij betreft ook beter in de jaren negentig hadden kunnen laten. Ugh. Sorry jongens, het is niks persoonlijks maar zo ongeveer halverwege deze troosteloze videoclip begon ik te hopen dat die trein onverwachts langs zou komen om er vroegtijdig een einde aan te maken.


En de muziek?

Met de ogen dicht is deze muziek een stuk beter genietbaar. Sterker nog, het is zelfs één van de beste Timbaland-producties van de laatste tijd. NLT (staat voor, jaja, Not Like Them) kan moeiteloos One Republic achterna, She Said, I Said is minstens net zo goed als Apologize. Timbaland heeft vele kanten, maar in dit soort kleine gevoelige treurliedjes is hij wel heel heel heel erg goed. Met een andere zanger had het vier-en-een-halve ster gekregen, nu houden we het netjes bij vier.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: NLT – She Said, I Said (Time We Let Go)

  1. Lea

    ‘t liedje is wel heel mooi hoor, hun album komt binnenkort uit in Amerika hier weet ik niet of het zal uitkome .
    Er zijn al een paar liedjs gelekt op het net.
    Het liedje She Can get it en Hollywood vind ik egt heel goed (check op youtube).verder zijn er nog wel een aantal goede nmmrs (Superstar,It’s On, Heartburn,Heartattack,Go Enz…)
    Natuurlyk Hebbe de Producties Van Timbalnd geholpen (He Rule).Timbaland heeft ons weer goed werk afgeleverd :D

      /   Reply  / 
  2. NLT - She Said, I Said (Time We Let Go)

    THanX dat je dit hebt gedaan.
    Wat de clip betreft ben ik het mee eens het mogt allemaal wel wat vrolijker enz .Maar ja dan zou het niet bij het liedje passe
    BTW:Liedje is dus wel zaalig he

      /   Reply  / 
  3. PINHEAD

    Liedje gaat wel,maar ze hebben niet echt een uitstraling en in de clip hadden ze die danspasjes beter weg kunnen laten

      /   Reply  / 
  4. vera

    wat een slechte bakstreetboy imitatie! het liedje vind ik te klef, gewoon slecht, en de clip is saai, en de danspasjes zijn al helemaal vreselijk..

      /   Reply  / 
  5. Ap

    Totaal niet met de beschrijving eens! Ten 1e vind ik de dans géniaal! Bovendien is het bewijs geleverd dat heel de groep supergoed kan dansen, ik bedoel, ze zitten in ACDC(Dans Crew van Adam Sevani)! De clip is idd een beetje treurig, maar dat is het liedje toch ook! Ik heb zeker nog nooit zo vaak een lied geluisterd..

      /   Reply  / 
  6. Pingback: Nieuwe video: Madonna – 4 Minutes | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>