Nieuwe video: Jay Sean – Maybe


Ach ja, liefdesverdriet. Hier is een video waarin Jay Sean langzaam gek wordt omdat hij zijn ex niet kan vergeten. De herinneringen blijven hem maar achtervolgen en op een gegeven moment begint de arme zanger zelfs dingen te zien die er niet echt zijn.

Geen origineel idee voor een videoclip, maar leuk is hier hoe de opnames van de video in de uiteindelijke clip zijn verwerkt. Terwijl Jay Sean nog wordt opgemaakt is hij een smsje aan het tikken (rara, aan wie zou hij die versturen), en zodra de clip is afgelopen is het eerste wat hij doet op zijn telefoon kijken of er al een smsje terug is gekomen. Ha! Toffe manier om zijn obsessie net een stapje verder door te voeren. Jammer dat de regisseur geen zin had om dat idee nóg verder uit te diepen.

En de muziek?

Mijn muziek zal het nooit worden. Maybe is een beter nummer dan Ride It (naar mijn mening, maar zoals we net hebben vastgesteld is dit niet echt mijn… hm… vakgebied?). Dit liedje voelt wat minder stuurloos en Ray Sean's stem komt beter uit de verf. Dat is allemaal positief, maar weet dat ik niet snel voor m'n plezier naar dit soort gladde R&B zou luisteren.

Zie ook:
- Nieuwe video: Jay Sean – Ride it

Ik ben er vrij zeker van dat iemand me al eerder op deze clip heeft gewezen, maar ik ben vergeten wie! Excuses!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Jay Sean – Maybe

  1. Lea

    Je zegt dat Maybe beter is dan Ride It,maar tog geef je Ride It meer sterren :-?

      /   Reply  / 
  2. BLEDI

    leuk om te horen natuurlijk cd klinkt vetter

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>