Nieuwe video: Lloyd/Lil’ Wayne – Girls Around The World


Lloyd, Lil' Wayne en regisseur Hype Williams nemen je mee naar het jaar 2088. Meisjes bestaan gelukkig nog steeds, alleen heeft hun huid in die tijd een zilverachtige glans. En hun ogen geven licht, dat wordt ook even wennen.

Soms vraag je je echt waar die Hype zijn ideeën vandaan haalt. Is dit een zorgvuldig uitgedacht plan? Wordt hij soms middenin de nacht wakker en schrijft 'silver skin, glowing eyes' op een blocnote? Of stond er toevallig een pot zilververf in de studio en was dit een spontane ingeving tijdens het filmen van de clip?

Hoe het ook gebeurde, Hype heeft nog steeds een scherp oog voor wat werkt en hoe een opvallende clip gemaakt dient te worden. Het ziet eruit alsof het makkelijk was, en misschien was het dat ook wel, maar ondertussen is Girls Around The World een uit duizenden herkenbare video die nergens anders op lijkt.

En de muziek?

Met het masterplan van Lil' Wayne wil het nog niet zo lukken (wel een briljante bijdrage), maar verder een erg geslaagd nummer. Ergens tussen soul, hiphop en R&B vond Lloyd het perfecte geluid voor zijn liefdesverklaring aan alle meisjes over de hele wereld. De ideale soundtrack voor al uw romantische activiteiten.

- Nieuwe video: Lloyd/Ludacris – How We Do It (Around My Way)
- Nieuwe video: Lil Wayne – Lollipop

Met dank aan Maarten voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Lloyd/Lil’ Wayne – Girls Around The World

  1. Meh

    Deze beat is rechtstreeks van Rakim ‘geleend’ uit mijn hoofd Paid in full, alleen dan met een homo stemmetje d’r over ;)

    2088? doe mij maar 1987 ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=ZElWBsoyvUo

      /   Reply  / 
  2. Gin

    @Meh: jezus idd, de bassline is exact dezelfde.

    Vind het liedje overigens evengoed wel lekker klinken met de synthesizers.

      /   Reply  / 
  3. MASIS

    Hype Williams kan betere clips maken, dit is 1 van zijn slechtsten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>