Nieuwe video: Jennifer Hudson – Spotlight


Zoals ze in Amerika zeggen: jealousy is a bitch. De vriend van Jennifer Hudson is zo bang haar kwijt te raken dat hij om de vijf minuten opbelt om haar te controleren. Het liefst zou hij zien dat ze de hele dag in huis bleef. Het laat zich raden dat de sfeer er niet bepaald vrolijker op wordt.

Op 2:40 komt meneer ook zelf in beeld. En zelfs al hadden we Jennifer's vriend daarvoor nog niet gezien, we herkennen hem direct aan de jaloerse blik in zijn ogen (goede acteur!). Met een chagrijnige ik-dacht-dat-we-hadden-afgesproken-dat-jij-thuis-zou-blijven-gezicht stormt hij de club binnen waar Jennifer naartoe was gevlucht om ook eens een leuke avond te hebben.

Nadat ze hem even apart heeft genomen probeert de zangeres uit te leggen dat hij haar moet vertrouwen en dat ze heus geen rare dingen doet als hij er niet bij is. Een heldere boodschap, maar aan zijn immer chagrijnige kop te zien dringt het allemaal niet echt tot hem door. Om dan maar af te sluiten zoals ook de populaire Margriet-rubriek iedere week eindigt: is deze relatie nog te redden?

En de muziek?

Jennifer Hudson eindigde maar op de zesde plaats toen ze laatst meedeed aan American Idol, en nog klinkt haar single ongeveer zesduizend keer beter dan iedere debuutsingle van een Nederlandse winnaar. Spotlight werd geschreven en geproduceerd door Ne-Yo die er een krachtig soul/R&B nummer van maakte zoals hij ze zelf ook altijd zo fraai zingt. In combinatie met Jennifer's krachtige stem levert dat een geweldige climax op die bij veel luisteraars voor kippevel zal zorgen. Mooi!

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: Jennifer Hudson – Spotlight

  1. iat

    mooinummer en clip!!!

      /   Reply  / 
  2. S

    Damn, kippenvel van die stemXD

      /   Reply  / 
  3. Randolph

    Heeft ze een beetje aziatisch bloed? dat lijkt op sommige stukjes zo.

      /   Reply  / 
  4. lizz

    die nieuwe van day26 is echt TOP!!..mooie clip bij een zoals door niko gezegd, PURE rnb…. Echt heel vet…helaas is hun album nogal ondergewardeerd…jammer

      /   Reply  / 
  5. dasa

    Deze clip werd u mede mogelijk gemaakt door campari…

    Verder een super nummer!! :D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>