Nieuwe video: Ashanti – Good Good


Ashanti maakt zich geen zorgen als haar man 's morgens van huis vertrekt. Andere vrouwen zijn bang dat hun mannen vreemdgaan, maar zij niet. Zij heeft immers haar Good Good om hem naar huis te lokken: 'I put it on him right. I do it every night. I leave him sittin’ mouth open, like whoa!' En omdat ze zich niet de hele dag zorgen hoeft te maken heeft ze tijd voor andere leuke dingen. Het huishouden bijvoorbeeld.

En zeg nou niet meteen dat het huishouden niet leuk is, Ashanti maakt het gewoon leuk (om naar te kijken). Vloeren schrobben, een eitje bakken, boodschappen doen… het lijkt misschien saai, maar dat komt alleen omdat je het Ashanti nog niet hebt zien doen. Nu snappen we waarom Nelly iedere avond zo braaf naar huis holt.

Ook leuk is de waanzinnige jaren vijftig vormgeving van deze video. Melina (jaja, daar is ze weer eens) heeft zich volledig uitgeleefd met vintage meubelen, ouderwetse verpakkingen en nostalgische tekstwolkjes. Zelfs de plastic flamingos in de tuin zien er vreselijk authentiek uit. Ik zou zeggen MTV: hier hebben jullie je nieuwe Must C danwel Superrrrrrrclip. Speels, vrolijk en humoristisch, dit is Melina in ouderwetse topvorm!

En de muziek?

De muziek mag er ook zijn trouwens. Tijdens het schrijven van dit stukje heb ik vier keer naar Good Good geluisterd, en iedere keer klonk hij leuker. In het begin lijkt het misschien saai, zo'n typisch 'wel aardig' R&B liedje, maar geef het een tweede kans. Dan blijkt dat kale ritme is in al zijn simpelheid opeens veel verslavender dan je had verwacht. En ook het refreintje zit na een paar luisterbeurten gevaarlijk dicht briljant aan. Ja, erg leuk dit, zo wil ik wel vaker verrast worden.

Zie ook:
- Nieuwe video: Ashanti – The Way That I Love You
- Nieuwe video: 2Pac ft. Ashanti – Pac's Life

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Ashanti – Good Good

  1. Lea

    Ik vind het ook een leuk liedje.Deze week gaat de poll wel moeilijk zijn voor mij.Echt goeie video’s deze week.

      /   Reply  / 
  2. lizz

    ik vind de video niet zo heel origineel hoor…melina begint te lijken op Timbaland..wat betreft steeds hetzelfde werk. dit is gewoon een mix van I decided van Solange..en ook de teksten die steeds verschijnen hebben we al gezien in de het nieuwe video van neyo..van mij hoeft ze niet zo de hemel in geprezen te worden

      /   Reply  / 
  3. JP

    @ sandra
    hayden panettiere zingt toch al een tijdje?

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Nieuwe video: Lady Gaga - Eh Eh Nothing Else I Can Say | Videoclips

  5. Pingback: Nieuwe video: Electrik Red - So Good | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>