Nieuwe video: Jazmine Sullivan/Missy Elliot – Need U Bad


Berouw komt na de zonde, zelfs al je een veelbelovende jonge zangeres bent met precies dezelfde stem als Lauryn Hill. 'I was a fool to ever leave your side, searching for what was right before my eyes,' zingt Jazmine Sullivan verdrietig. Ze heeft grote spijt dat ze haar vriendje heeft gedumpt en nu wil ze hem terug.

Maar ja, liefdesverdriet of niet, er moet ondertussen ook een liedje worden opgenomen. Dat betekent dus veel heen en weer rennen tussen de studio (om dit nummer op te nemen) en de telefoon (om tevergeefs haar ex-vrienje op te bellen die weigert zijn telefoon op te nemen).

Uiteindelijk kan meneer er niet meer tegen en besluit hij toch maar even bij Jazmine langs te komen (misschien was het de tekst van refrein dat hem overtuigde: 'I need you, I need you, I'll do whatever you want!'), maar hij arriveert frustrerend genoeg net een paar seconden te laat. Terwijl Jazmine er vandoor gaat in haar tourbus staat haar ex voor een gesloten deur en weten wij één ding zeker: dat komt nóóit meer goed.

En de muziek?

The Miseducation of Lauryn Hill is inmiddels tien jaar oud en het ziet er niet naar uit dat we ooit nog een echte opvolger zullen krijgen. In dat licht is het misschien iets makkelijker om Jazmine's gebrek aan originaliteit door de vingers te zien. Ja, Need U Bad klinkt inderdaad precies als Lauryn Hill, maar het is ondertussen wel een erg mooi nummer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>