Nieuwe video: Snoop Dogg – Those Gurlz


De videoclips van Snoop Dogg beginnen een vast patroon te vertonen. Leuke originele concepten worden steevast afgewisseld met standaard 'zwembad en meisjes' videos. Eerst was er Sensual Seduction. Die was leuk, maar de opvolger was een saaie Life Of Da Party video. Toen kwam de country-rap van My Medicine. Niet echt een geslaagde videoclip, maar het zwembad en de meisjes waren in ieder geval nergens te bekennen. En dus is het nu weer tijd voor Those Gurlz.

Zwembad? Check! Dure villa om op te scheppen? Check! Snoop Dogg in pimp-outfit? Check! Mooie jonge meisjes in bikini? Dubbelcheck! Those Gurlz is typisch zo'n video die je niet eens hoeft te bekijken om te weten hoe hij er uitziet. Je kunt een oude Dogg nu eenmaal geen nieuwe trucjes leren.

Gelukkig kunnen we ons troosten met de gedachte dat de volgende videoclip wel weer een leuke wordt. Bekijk deze foto op de set van Singh Is King maar eens: Snoop Dogg in Bollywood!

En de muziek?

Op YouTube is het al maandenlang een raadselachtig populaire trend: ChipmunkMusic speelt bekende nummers versneld af zodat alle zang verandert in hoge piepstemmetjes. Duizenden bezoekers trekt hij er mee. Soms is de 'chipmunk versie' nog populairder dan de officiële video. 'Dat zal mij niet gebeuren,' moet Snoop Dogg gedacht hebben, en hij begon op dit maffe liedje maar meteen zelf als een Chipmunk te zingen. Je weet niet wat je ziet. Vooral niet omdat hij playbackt zodat het geluid echt uit zijn mond lijkt te komen. Waarom heeft niemand Snoop gewaarschuwd dat dit misschien niet zo'n slim idee was?

Zie ook:
- Nieuwe video: Snoop Dogg – Sensual Seduction
- Nieuwe video: Snoop Dogg/Too $hort – Life Of Da Party
- Nieuwe video: Snoop Dogg – My Medicine

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Snoop Dogg – Those Gurlz

  1. MASIS

    Ik ook……Lil Wayne Rulez.

      /   Reply  / 
  2. DutchGirl

    Lachen als hij dat chipmunkmusic playbackt… ik lig onder de stoel:P!!
    En wat een vervelend nummer!
    Er zitten weer zoals altijd half naakte meiden in,….:S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>