Nieuwe video: Estelle/Cee-Lo – Pretty Please


Apart gevoel voor humor heeft Estelle's lover. Meneer komt haar aanmoedigen in de opnamestudio en begint vervolgens vlak voor haar neus iemand anders te versieren. En later die avond, tijdens een concert, zit hij daar op de eerste rij te flikfooien met hetzelfde meisje. Je begrijpt dat Estelle's humeur tegen die tijd is gedaald tot een absoluut dieptepunt.

Met ogen die vuurschieten walst ze na afloop haar kleedkamer binnen om eens flink uit te huilen en dan… verrassing! Daar staan al haar vrienden en kennissen. En haar lover. En dat meisje. Het was allemaal maar een grap! Estelle kan er gelukkig nog om lachen. Wij hier bij videoclips.blog zouden zulke streken een stuk minder waarderen van onze geliefden.

Vreemde videoclip dus. En wat ook apart is: Cee-Lo (de zingende helft van Gnarls Barkley) is nergens te bekennen terwijl hij in de song wel een volledig couplet voor zijn rekening neemt. En ondertussen lijkt de man die in de opnamestudio achter de knoppen zit juist sprekend op Dangermouse (de andere helft van Gnarls Barkley) terwijl die bizar genoeg weer helemaal niks met dit nummer te maken had. Volgens mij probeert iemand ons in de maling te nemen.

En de muziek?

Lekker nummer weer in de typerende Estelle-stijl: swingende retro-soul. Solange (die hier toevallig eergisteren nog even voorbij kwam) beheerst het trucje beter. Maar gelukkig voor Estelle houden wij zoveel van het genre dat er genoeg plaats is voor meerdere artiesten die ongeveer dezelfde muziek maken.

Zie ook:
- Nieuwe video: Estelle/Kanye West – American Boy
- Nieuwe video: Estelle – Wait A Minute (Just A Touch)

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>